| Kindal38 a întrebat:

E ok o sursa de 500w pentru o placa video de la rx 550? Conteaza sursa pentru placa video?

Răspuns Câştigător
| GabiDumitrescu a răspuns:

La placa aia e chiar irelevant, dar ar fi de preferat sa nu folosesti mega-pocnitori. O sursa buna o iei o data la 7-10 ani si stai si relax in perioada aia, una nasoala... o iei pana iti prajeste componente. Si vei schimba 3 placi de baza intr-un an si vei da vina pe Asus/msi/gigabyte ca fac placi proaste...

5 răspunsuri:
| NLS a răspuns:

Conteaza enorm sursa pentru placa video, DAR mai sunt 2 lucruri care conteaza, in afara de putere.
Brandul
si curentul pe linia (railul) de 12V

daca cele 2 ar fi ok, 500W ajung peste cap pentru sistemul acela.

| LPCTSTR a răspuns:

Conteaza.
"Even a 350W PSU will do as the RX 550 is a very low power-consuming card."

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru NLS):

Eeeh, e si nebuneala asta cu watii din care multi nu inteleg absolut nimic. De exemplu eu am un Seasonic 470 W Platinum Fanless care tine in spate 24/24, 365/365, un i5-3570S, doua module de memorie, SSD + HDD, doua ventilatoare de carcasa, GTX 960 OC (Windforce 2X-ul de la Gigabyte), plus niscaiva device-uri conectate pe USB. Consumul in full load e sub 300 W oricum, in idle e pe undeva pe la 30-35 W pe tot sistemul.

| Kindal38 explică (pentru GabiDumitrescu):

Eu am o sursa inter tech sl 500 de 500w e ok?

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Kindal38):

Da, e foarte ok in momentul in care e in containerul de reciclat produse electronice. In calculatoare, NU. Niciodata. Nici macar in alea ale dusmanilor! Passive PFC? POATE doar daca ii pui si un UPS capabil intre ea si retea, insa SUB NICI O FORMA sa conectezi asa ceva direct la priza!