anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este adevărat că Microsoft Edge este mai sigur și mai bun decât Google Chrome?

10 răspunsuri:
| Allan2005 a răspuns:

Mă refer că browser pentru telefon!

| GeorgeCosmin a răspuns:

Microsoft Edge este făcut special să îți colecteze datele și preferințele, fără ca tu să îți dai seama. Prin simplul fapt că folosește mai puțin RAM nu înseamnă că nu ascunde alte procese pe fundal. Edge folosește un engine V8, nesigur pentru salvarea parolelor sau ale datelor deoarece toate acestea sunt gestionate nu local, de browser, ci de întreaga companie, care deține acces deplin. Îți recomand de fiecare dată când folosești browserul să citești cu atenție ceea ce ți se cere când oferi permisiuni acestuia. Multă lume se plânge de acest lucru! Datele nu pot fi șterse din baza celor de la Microsoft!

| gabicoo a răspuns (pentru Allan2005):

Pentru telefon recomand Opera Browser. Este mai sigur decât Google Chrome, are VPN și AdBlock încorporat.
Eu nu folosesc Microsoft Edge nici pe PC.

| Allan2005 a răspuns (pentru GeorgeCosmin):

Ok mulțumesc pentru sfaturi dar am să te întreb cevabig grinacă folosesc browser-ul cu temă albă (deoarece nu se poate activa temă întunecată nu știu din ce motiv) și am un telefon cu ecran OLED îmi va afecta ecranul culoarea alba? Țin să menționez că folosesc destul de des browser-ul luminozitatea o am mereu la jumătate și folosesc și economisirea energiei ce reduce luminozitatea ecranului

| anonimg a răspuns:

Eu folosesc Mozilla Firefox și pe telefon și pe PC.

| TimberWolf a răspuns:

Habar n-am, unde ai auzit?

| Hyperion7 a răspuns:

Cel mai sigur, daca se poate spune așa, este tor, urmat de duckduckgo.

| Hyperion7 a răspuns (pentru Allan2005):

Nu face burn-in ecranul.
Singurele dăti in care face e când stai cu el la încărcat, doar pe o pagina, cu luminozitatea la maxim, atunci da, faci burn la display.

| RAY a răspuns:

Cel mai bun este bidiferender sau avast total security care îți oferă protecție web, îți oferă și o extensie de protejare

| RAY a răspuns (pentru Allan2005):

Exista broswer AdBlock numai vezi reclame