Probabil te referi sa-l stingi de la buton. Daca asta, atunci de ce ar trebui sa fie o problema? Daca direct de la priza, atunci da ca o sa distrugi "viata" routerului.
Mai bine il lasi in priza daca nu consuma foarte mult. Daca il scoti si il bagi de asa de multe ori in priza, este posibil sa ti-l arda. Funda?
Nu are nicio problema dar de preferat e sa il inchizi de la buton ca sa nu ai probleme cu setarile. Numai sa ai parola ca sa nu iti fure altul internetul!
Atunci ma gandesc ca nu are nicio problema daca il scoti din priza.Iti dau un exemplu, eu am avut routere wireles cu setari facute in 2008 si nu s-au sters pana nu i-am dat eu resetare.Deci incearca sa vezi daca nu se sterg setarile apoi daca totul e ok, nu mai ai nicio problema!
Prietene, nu are absolut nici o problema ca il scoti sau nu, nici setarile nu se sterg cum abereaza alti pe aici, e chiar indicat sa fie oprit cand este in stanby, pentru racire si o mai buna functionare oprestel de cate ori nu il folosesti, la fel fac si eu si merge fara probleme de 1 an jumate;-)
Myr3ll1994 întreabă: