Vrei sa-l cumperi? Sau il ai?
NU MERITA
DE ce: este gata facut, cu sursa pocnitoare, la o cadere de tensiune, s-ar putea sa faca componentele BUMMMMM!
Daca vrei sa cumperi ceva spune bugetul si te ajut sa faci unu din piese ca iese mult mai bun bft
Depinde pentru ce il folosesti daca e pentru jocuri nu prea.mai bine cauti un procesor i3 si placa video de 2gb asta e pentru jocuri zi-mi pentru ce iti trebuie si te ajut
Video tot DDR3? INca un hard de 500 sau 1 tera si e ideal . Sa-l stapanesti sanatos
E ff bun am eu dual core 3.0 /3 gb ddr3/ nVIDIA 1 gb /1 tera hdd si imi merg toate joc. aparute.
Eu it recomand un calculator cu o placa foarte buna. Al meu e foarte bun la jocuri.E un Asus CG8250-FRRE41. Are un procesor Intel Core i5-2320 CPU de 3 GHz, memorie 6 GB si 3 GB dedicati placii video ce e o NVIDIA GT 545-TI.
Alege alta placa video, asta e pe 64bit, alege una pe 128 bit si da daca vrei pentru jocuri cumpara mai bine un i3, daca nu iti ajung bani te sfatui totusi sa cumperi un i3 iar placa video o sa o cumperi mai pe urma, iar pina atunci o sa te folosesti de video-ul integrat
Este foarte bun, merge orice joc nou aparut, trebuie sa ai instalat windows 7 pe 64 bit pentru a recunoaste 6 GB de RAM.
mnopqr întreabă:
xBlueLiGhTx întreabă: