Daca vrei net pe iphone folosind cablul de date legat la comp nu s poate, mai bine dai 80 ron pe un router wireless tplink foarte bun si anet in toata casa.
Pentru iphone 3g
Deci vrei sa puin net prin cablu la un iphone?
Da sa folosesc cablu de date ca sa navigez pe net de la calculator pe un iphone
Pei cablu de date nu il poti folosi decat pentru trimiterea datelor pe iphone. singurul mod in care poti naviga pe net ii cu wi-fi de la un router wireless sau o conexiune 3G ( ceea ce nu prea gasesti prin Romania )
Este cred, imposibil sa foloseste un cablu de date pe post Router, Switch sau altceva. In primur rand pentru a putea transmite ai nevoie de o antena de transmitere semnal WI-FI, ceea ce din cate stiu nu e disponibil pe cablul de date.
Poti folosi un cablu mufat la ambele capete sa creezi o retea lan intre dou calculatoare!
Pt retele wireless : Router WI-FI = 80-300 lei (cu cat mai mare pretul cu atat mai mare raza de actiune)
Ba am un iphone 3g si are wierles si este vreo posobilitate ca inloc sa iau un ruter wireles sa pot face aceiasi lucru printrun cablu de date
Depinde ce vrei sa faci. daca vrei sa stai pe net = nu va merge daca vrei altceva nush.PS: daca vrei un raspuns pertinent vb fromos. daca iti iei "ba-ul" inapoi iti zic.
Da scuze eu vreau sa navigez pe net si sa volosesc raficu de date al calculatorului
Mersi
Daca vrei net pe iphone folosind cablul de date legat la comp nu s poate, mai bine dai 80 ron pe un router wireless tplink foarte bun si anet in toata casa.
anonim_4396 întreabă:
Angelo99 întreabă:
dark1angel întreabă: