| anonim555344 a întrebat:

Este posibil sa folosesc cablul de date in loc de rutar wi-fi cum sa procedez

Răspuns Câştigător
| catosp a răspuns:

Daca vrei net pe iphone folosind cablul de date legat la comp nu s poate, mai bine dai 80 ron pe un router wireless tplink foarte bun si anet in toata casa.

11 răspunsuri:
| catosp a răspuns:

?!?! cum cand unde? ce treaba are vaca cu prefectura, reformuleaza te rog.

| anonim555344 explică (pentru catosp):

Ba am un iphone 3g si are wierles si este vreo posobilitate ca inloc sa iau un ruter wireles sa pot face aceiasi lucru printrun cablu de date

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pentru laptop, telefon, tableta?

| anonim555344 explică (pentru suntserios):

Pentru iphone 3g

| PanaceuUniversal a răspuns:

Este cred, imposibil sa foloseste un cablu de date pe post Router, Switch sau altceva. In primur rand pentru a putea transmite ai nevoie de o antena de transmitere semnal WI-FI, ceea ce din cate stiu nu e disponibil pe cablul de date.

Poti folosi un cablu mufat la ambele capete sa creezi o retea lan intre dou calculatoare!

Pt retele wireless : Router WI-FI = 80-300 lei (cu cat mai mare pretul cu atat mai mare raza de actiune)

| catosp a răspuns (pentru anonim555344):

Depinde ce vrei sa faci. daca vrei sa stai pe net = nu va merge daca vrei altceva nush.PS: daca vrei un raspuns pertinent vb fromos. daca iti iei "ba-ul" inapoi iti zic.

| energy4monster a răspuns (pentru anonim555344):

Deci vrei sa puin net prin cablu la un iphone?

Da scuze eu vreau sa navigez pe net si sa volosesc raficu de date al calculatorului

| anonim555344 explică (pentru energy4monster):

Da sa folosesc cablu de date ca sa navigez pe net de la calculator pe un iphone

Mersi

| energy4monster a răspuns (pentru anonim555344):

Pei cablu de date nu il poti folosi decat pentru trimiterea datelor pe iphone. singurul mod in care poti naviga pe net ii cu wi-fi de la un router wireless sau o conexiune 3G ( ceea ce nu prea gasesti prin Romaniawinking )