| Themoreyouknow a întrebat:

Este posibil sa programezi avand acces si control asupra mesajelor de pe Instagram de exemplu, dar manipulandu-le intr-un server creat de mine? Cum poti face rost de un Instagram API daca acesta este raspunsul

Răspuns Câştigător
| LPCTSTR a răspuns:

Bun, deci n-avem cunostinte despre criptare.
Basically, criptarea se asigura ca evenimente precum cele mentionate de tine nu se intampla.
Voi evita vorba lunga si-ti voi spune ca daca nu ai un calculator cuantic si un algoritm pentru spargerea criptarii mesajelor, nici nu se mai pune problema.
De shitsagram api gasesti cu miile, iar daca stii Java si etc., cu tot cu protocoale, poti sa te joci copiind bucatile care se ocupa cu transmiterea, procesarea si orimirea mesajelor si eventual sa-ti creezi propria aplicatie care ar trebui sa faca ce face aplicatia-mama.
Dar nu, de manipulat nu poti sa le manipulezi din aplicatia originala fara supercomputer si algoritmi.
Ar fi trebuit sa fii mai specific in formulare, prin programare si manipulare eu am inteles ca vrei sa le spargi criptarea.

2 răspunsuri:
| Themoreyouknow explică (pentru LPCTSTR):

Putem vorbi in privat mai multe?

| InvatamProgramare a răspuns:

Api-ul instagramului este foarte limitat si restrictiv, deci nu poti sa faci ce vrei tu cu el. Documentatia apiului de Instagram o gasesti aici: https://www.instagram.com/developer/
Daca vrei sa manipulezi mesaje poti incerca sa folosesti un tool de automatizare sau de testare automata. Eu am facut niste boots de Instagram cu python si selenium