Google iti detecteaza locatia si cauta in zona in care te detecteaza ca esti,, mai ales daca esti pe un dispozitiv mobil.
Si prima data invata sa intrebi ceea ce te intereseaa si sa te exprimi inteligibil si pe urma sa faci pe interesantul si sa faci observatie celor care iti raspund la fix ce ai intrebat.
Eu zic sa mai investighezi putin cum functioneaza google si pe urma sa iti revizuesti limbajul. Pana atunci cauta tu aplicatiai aia mai buna ca google care iti gaseste ce vrei tu, pari ca te crezi suficient de inteligent ca sa o gasesti singurel.
Da... ma cred centru pamantului... pentru ca nu poti tu sa te lasi de ironie.
Eu deseori folosesc Google Maps. Incearca si tu, e chiar fain. Pur si simplu scrii produsul care te intereseaza, si iti va afisa pe harta locatia potentialelor magazine care s-ar putea sa-l aiba.
Pace si succes.
Google nu se orienteaza la detalii, asta este loc pentru antreprenori.
De exemplu am dat search cu televizor si am un rezultate la 100km, la 206 si 187...
Eu cautam un articol de 50lei si ma gandeam ca nu are rost sa platesc 20lei curier in conditiile in care cel mai probabil il gasesc la mine in oras.
Ma gandeam ca sun aplicatii din categoria eu mananc, eu platesc, bla bla bla, sau cum ar fi comparatoarele de preturi.
Oricum e si asta un pont! Mersi.
Da, scrie un nume de strada si o adresa din orasul tau si ai sa vezi ca functioneaza. Si nu te ma contrazice cu altii daca nu ai habar de asta.
G28AEjdvjRaendnPrT întreabă: