Si-avia mersu' leganatuuuuuu, la, lalalala
defazat cu piii pe patru, la, lalala
cu radical nu stiu, sorry
și zecimalele dom' "doctor" unde le lași?
Vezi că iar dai in gard (deh, obișnuința, bat-o vina)
Găbiță mamă, dacă tot ne rupem in figuri să răspundem la nestematele tale se intrebări, dă și tu un feed-back, măcar de genu' : "merci"
Așa e de bonton
Gurita mica pana nu explici rahatul ala de cod de l ai turnat la o intrebare acum vreo 2 zile.
Zecimalele i le las lui, doar nu vrei sa ii dau mura in gura. Nu e nici permis pe site si nici nu e de ajutor pentru el.
Comenteaza mai putin pana nu explici codul de zilele trecute cand nu ai inteles nimic din enunt dar ai vrut sa pari inteligent
Mereu dai in gard ca azi și introdeauna și ca de fiecare dată, NU ai nici o soluție, numai intervenții de rahat. (fă-ți un inventar și plângi)
Nu te mai obosi să răspunzi, nu intreresează
Deci sa ne intelegem. Gurita mica până nu explici rahaturile pe care le ai scris la cealalta intrebare. Mica mica guriță.
" suntserios : Gurita mica..." asta o folosești acas' la tine in familie... să ne ințelegem
hai pa
Nici aici nu pare ca ar fi inteles enuntul din moment ce a raspuns in C++ la intrebare care cere C. I-as fi zis direct ei/lui, dar somehow se pare ca ma ignora
Uite ce a subliniat AnastasiaK intr-un raspuns mai sus.
Iar ai dat cu mucii in fasole. Raspunsul tau e in C++. Cerinta e destul de clara in C. Ai carente mai grave de înțelegere a cerințelor aparent. Vezi ca deja ti au spus minim 3 persoane ca nu intelegi. E timpul sa o lasi balta. Citeste mesajul ala privat unde ma ofer sa iti explic ceva programare daca ai nevoie.
Nasti mamă, ce-ar fi șă te concentrezi tu pe diete, rețete de plăcinte și metode de slăbit spectaculos? Nu e de tine topicul ăsta (știi și tu dar ai zis să suflii și tu in niște orificii)
PS - " AnastasiaK : somehow se pare ca ma ignora", nu mami, tu mă ignori, eu n-am nimic cu domnia ta
Deci sa rezumam. Doua intrebari despre programare. La una ai rata limbajul, la alta ai rata cu totul cerinta. Eu zic sa regandesti oferta mea, mai inveti putina programare.
Spssst (să nu audă nimeni că te faci iar de baftă!) vezi că Sqrt(x) nu se scrie cu majusculă (știu că nu știai dar asta e numai intre noi)
- pe bune, nu mai scrie că nu răspund
Am zis eu undeva ca am scris cod in vreun limbaj?
Vezi vreo functie ceva?
E doar documentatie. Documentatia o scriu cum vrea muschiul meu.
Dar e extrem de penibil unde ai ajuns.