| GabiDumitrescu a întrebat:

Firma mea s-a decis sa imi cumpere un laptop. Adica eu, dar prin intermediu firmei, lol. Cerinte obligatorii: display de 17.3" sau mai mare, flickerless, cit mai prietenos cu ochii, cu rezolutie de la 1600X900 in sus, baterie detasabila (asta e o cerinta aproape imposibila, dar daca e display-ul ok, as putea sa o trec cu vederea), si cam atit. Poate fi si SH/refurbished, nu ma intereseaza daca are 1.5 kg sau 6. Ah, da, preferabil cu licenta de Windows inclusa, pentru ca nu am de gind sa imi bat capul cu achizitia aleia pe SRL, separat. Buget maxim: 5900 RON, dar nu m-ar deranja deloc sa dau pana in 3000. Astept sugestii, preferabil de la cineva care are modelul respectiv sau a facut research in acelasi scop mai recent.

25 răspunsuri:
| GabiDumitrescu explică:

Atita poate, atita face. Sa nu consumam neuroni degeaba cu indivizii ca el.

| GabiDumitrescu explică:

Daca citeai raspunsul lui si vedeai si partea "pentru grafica" era o treaba, dar tu te-ai oprit la sotie si ai venit imediat sa ii sari la jugulara...

Răspuns utilizator avertizat
| RaduRobertRO a răspuns:

Vezi ofertele pe Altex, de acolo pleci in cautari: https://altex.ro/......e/dir/asc/

| GabiDumitrescu explică (pentru RaduRobertRO):

Ai citit intrebarea mea? Am cautat pe Altex/eMag/PcGarage, pot sa caut si prin sutele de review-uri profesionale facute de Notebookcheck, dar eu vreau o lista scurta de la cineva care a trecut recent prin asta, daca se poate si cu cateva impresii first-hand, cu atit mai bine. P.S. Mai nimeni nu are bunul-simt sa puna pe site filtre de genul "baterie detasabila" si majoritatea producatorilor au innebunit acum cu bateriile astea integrate, eventual si lipite bine pe placa de baza cit sa nu mai merite financiar vorbind sa le inlocuiesti, si poti fi sigur ca vor tine maxim 3-4 ani, indiferent cum le incarci...

| RaduRobertRO a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Eu ti-am, dat sa te orientezi legat de oferta - pret - cerinte, nu ca sa iei de acolo. happy Sorry ca m-am batat, mai bine "taceam" si ramaneam filozof.

| GabiDumitrescu explică (pentru RaduRobertRO):

Nu e bai, intre timp am mai discutat cu unul-altul, am mai citit pe ici-colea, si am aruncat deja cu banii catre eMag. This bastard - https://bit.ly/3M2LvcQ - 4599, 99 RON la garaj, 3329, 99 la eMag. O mica-mare diferenta. happy