| blajvlad a întrebat:

Folosesc un plotter-cutter si am probleme cu driver-ul care este compatibil numai cu windows 7 (folosec windows 10), in mod normal as instala driver-ul in compatibility mode dar nu pot pentru ca driver-ul nu vine intr-un fisier executabil ci intr-un.inf (pe care il instalez din control panel). Este vreo posibilitate sa-l instalez in compatibility mode?

Răspuns Câştigător
| Bizon95 a răspuns:

Cauta driver updatat de la producator

driverele NU merg in compatibility mode, chiar daca au program de setup, NUMAI programul de setup va fi in compatibility mode, NU si driverul

versiunea exitinsa a ce a spus CookieDog e:
instalezi virtualbox
https://www.virtualbox.org/wiki/Downloads
in el instalezi windows 7
apoi ii pui plotter-ul pe usb-ul masinii virtuale
si instalezi driverele in virtual box

insa asta e o solutie fortata, windows-ul ala va merge mai greu, usb-urile sunt virtuale, deci merg mai prost, etc.

6 răspunsuri:
| LPCTSTR a răspuns:

Daca nu ma insel, poti rezolva cu o masina virtuala.

| blajvlad explică (pentru LPCTSTR):

Poti detalia?

| LPCTSTR a răspuns (pentru blajvlad):

Creezi o masina virtuala, ii dai acces la porturile fizice ale pc-ului, ii pui windows 7, instalezi driverul si vezi daca merge.

Bula
| Bula a răspuns:

Cauta un driver pe site-ul producatorului pşotter-ului, eventual metoda de instalare pe w10.

Alta varianta: dai adaugare de unitate noua, alegi categoria (plotter /cutter, eventual printer) si ii "arati" fisierul inf (sa fie alaturi si cealalte fisiere din pachet!

| blajvlad explică (pentru Bula):

Stiu cum sa instalez un.inf problema e vreau sa il instalez in compability mode, te rog citeste mai intai intrebarea inainte sa raspunzi

Bula
| Bula a răspuns (pentru blajvlad):

Driverele NU se pot instala in "compatibility mode".
Doar programele se pot rula in mod de lucru "compatibil".
Deci, faci cum am zis.