| c0pil1n a întrebat:

Frate mai are cineva probleme cu placile video de la amd.
Deci efectiv am un rx 580 8 gb cu un i5 9400 f si dupa o ora de joc incepe sa se tureze in draci si merge ca naiba.
Sacadeaza da nu s drop frame-uri
Joc fifa 2020 si lol si pubg si in toate face la fel
Update la zi ultimul driver video
Temperaturile nu depasesc 65 grade la nimic
Ce sa fac fratilor ca imi vine sa il sparggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg

10 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Depinde. Sacadat-ul poate fi cauzat de multe. Daca te uiti in task manager cand incepe sa sacadeze la cat e disk-ul?

| c0pil1n explică (pentru Wr3nch):

100%.

| Wr3nch a răspuns (pentru c0pil1n):

De acolo iti e problema. Se descarca update pentru Windows, si pana nu le termina va continua sa sughite. Recomand sa mergi in Windows Update, instalezi tot, si vezi daca face la fel.

Incerc sa vad.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pune rotatiile sa fie custom, se cheama fan curv e, se face intr-un soft de overclock daca este la placa

| Valorosul69 a răspuns:

Nu e combinatie buna intre procesor si placa video. ori iti cumperi inte; l si nvidea, amd si amd ori te *** in el pc si il arunci pe geam.

Tot eu te deranjez din nou.
Am instalat msi afterburner si am selectat cpu/gpu- usage/grade/mhz fps etc.
Am jucat league of legends pe full tot (contur + efecte) doar umbrele dezactivate.
100 fps in teamfight pe final si 140-170 fps in timpul meciului
Am vazut ca ruleaza toate cele 6 nuclee ale procesorului
CPU-usage 40-50% 50-60 grade
6gb memorie ram din 16
Ei partea interesanta vine la placa video
GPU: 60-70 grade / 500-700mhz(nu stiu daca e normal.Zic asta pentru ca procesorul lucreaza undeva la 3000-3600 mhz) / Si la asta am o nelamurire si mai mare:
GPU usage: din nou oscileaza: 0-25-75-30-98-0-3-15-55-0-90 si tot asa.
E normal sa faca asa?

| Wr3nch a răspuns (pentru c0pil1n):

Chiar asa de bine nu ma pricep, deci nu pot zice. Recomand sa intrebi pe forum la PC Garage, acolo ai sanse sa iti raspunda repede.

Merci de sfatbig grin