Cum sa zici ca N8 e mai bun decat Galaxy S II? N8 e mult mai slab si decat Galaxy S normal si voi il comparati cu II?
Galaxy S II : Display Super Amoled; Nokia N8 : Amoled
Galaxy S II : 480 x 800 pixels, 4.3 inches; Nokia N8 : 360 x 640 pixels, 3.5 inches
Galaxy S II : Gorilla Glass; Nokia N8 : Pauza.
Galaxy S II : 16GB/32GB storage, 1 GB RAM; Nokia N8 : 16 GB storage, 256MB RAM, 512 MB ROM
Galaxy S II : Android; Nokia N8 : Symbian
Nu ai cum sa compari Android cu Symbian, Symbian fiind mult mai slab si cu mult mai putine aplicatii.
Voi ziceti ca Nokia e mai bun doar ca "e Nokia".
Vorbiti aiurea.
Nokia N8 este si mai frumos si mai bun decat GALAXY S 2. Este mai bun din mai multe motive...
Mai bun este Nokia :
-bateria tine mai mult
-nu e asa de sensibil (desigur, daca il arunci de la etajul 4 o sa se sparga)
Samsung e mai performant.din cate am vazut eu cei de la Nokia fac telefoane rezistente,dar nu atat de performante cum sunt cele de la Samsung, Motorola, HTC...
Ce intrebare e asta? Te-ai uitat si tu la specificatii? Ce procesor are SGS 2 si ce procesor are N8, rami, ecran, etc. SGS2 este la ora actuala cel mai bun smartphone din lume.
Si prin asta ca bateria tina mai mult la Nokia tu justifici ca Nokia e mai bun? ba tu ai tinut vreodata ambele modele in mina in acelasi timp? eu da, si tine minte ce iti spun acum-Nokia e un DEZASTRU, e rusinea telefoanelor.sunt de acord ca faceau si telefoane bune, asta pin a se dezvolta si ceilalti concurenti...acum Nokia cu SIMBIAN-ul ei prost a ramas in urma cu totul...F**K Nokia
Nu am avut Nokia niciodata in mana dar Samsung galaxy s 2 l-am avut.mie una nu-mi place firma de loc niciodata nu mi-au placut telefoanele de la Nokia. E adevarat ca in ultimi ani Samsung a dat ceata celorlalte firme cu telefoanele pe care le-a scos, dar totusi nu poti nega ca Nokia no are o baterie mai buna.
Argent_Britney_1999 întreabă: