| Densia03 a întrebat:

Hei,am o problemă, de câteva zile nu mai merge să sun pe messenger și nici pe cameră! Pur și simplu nu mai merge! Am dezinstalat aplicația, degeaba! Camera pe telefon merge și pe wattap! Ce pot să-i fac? Hellppp

9 răspunsuri:
| aizen0567 a răspuns:

Poți da mai multe detalii? de ex ce se întâmpla când suni și ce mesaj primești, poți sa actualizezi aplicația, sa verifici în setări dacă ai dezactivat din greșeală apelurile sau dacă nu persoana anumita pe care o suni sa nu fi dezactivat apelurile

| Densia03 explică (pentru aizen0567):

Mesaje pot primi și pot trimite! iar când sun nu-mi apare nimic pur și simplu nu se vede nimic! iar când mă sună cineva tot la fel nu văd nimic pe ecran! aștept să termine apelul și după abia văd

| Hyperion7 a răspuns:

E un bug la versiunea care a apărut, pentru că și eu am aceeași problema, eu care nu am avut niciodată probleme cu mess...
Folosești wapp pana își revine, cam asta ar fi soluția.

| aizen0567 a răspuns (pentru Densia03):

Deci tu poți sa suni dar nu ti răspunde? Sau în timpul apelului ecranul e gol și după ce se termina perioada de apelare se închide automat și îți apare? Ai o conexiune bună? Un router sau date mobile? Și ce model de telefon ai,pana astea îți recomand să suni de pe alt cont, sau puneți contul pe telefonul cuiva partenerul, copilul, prieteni, părinte etc și sa suni de pe al lor

Am pus alt cont pe telefon și tot la fel face! pur și simplu când sună cineva se vede negru! iar eu când sun la fel! am Samsung A53! dar mă
gândesc ce o avea fiindcă camera funcționează pe wattap vorbesc! nu știu ce o avea

| Densia03 explică (pentru Hyperion7):

A deci nici la
tine nu merge să vb pe cameră? doamne nu cred așa ceva! numai mie mi se întâmpla așa ca la restul merge!

| aizen0567 a răspuns (pentru Densia03):

E un bug de la messenget aparent tipul celelalt are dreptate am încercat și eu

| Hyperion7 a răspuns (pentru Densia03):

Pe camera, când dau, se face ecranul alb sau negru, se blochează și nu mai merge.
Mesajele merg bine, in rest.
Deci nu ești tu singura ghinionistahappy

și nu e nimic de făcut?