| TudorRebecca18 a întrebat:

Hei!
Am o problemă și am nevoie urgent de ajutor.De ceva timp, dacă încerc să intru pe un site, apare acest mesaj :Cant load Subtitles, try to disable Adblock or Antivirus and try again: Requested page not found. [404]. Am căutat și am urmat pașii pentru a rezolva problema, dar degeaba. Nu a mers.Am căutat și tutoriale pe Youtube și am găsit, am urmat pașii și tot același mesaj primesc ori de câte ori intru pe un site.Aș vrea să-mi răspundă cei care au idee despre ce vorbesc.Folosesc telefonul pentru a vedea un film sau un serial, în caz că este necesar să știți asta.Mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| VoidEternal a răspuns:

Sigur mai merge site-ul respectiv? Poate a fost dat jos.

Incearca pe un desktop/laptop pe o sesiune incognito ca sa fii sigura ca nu influenteaza adblockerul, in caz ca ai instalat asa ceva. Din cate stiu pe mobil doar brave are un adblocker integrat.

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dezactivaza Adblock-ul, daca iti cere, insa daca apare eroare 404 inseamna ca site-ul respectiv nu exista, sau are o problema tehnica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Site-ul respectiv, pentru a-ți afișa cât mai multe reclame, te pune sa dezactivezi adblock. Mai ales când vrei sa vizionezi în player NETU. Așa este?
Am pățit, serialul "supernatural". Nu am rezolvat, am găsit alte variante ( nu dau detalii).

| TudorRebecca18 explică (pentru VoidEternal):

Îți mulțumesc pentru răspuns!
Da, merge.S-a întâmplat ceva mult mai ciudat de data asta. Spre exemplu un serial, primul episod merge, iar al doilea apare acel text să dezactivez adblock-ul.Un episod merge și altul nu. Încep să cred că e de la site, altceva nu știu ce ar cauza.Deci, voi încerca și varianta ta, încă o dată îți mulțumesc pentru răspuns.

| TudorRebecca18 explică (pentru anonim_4396):

Probabil are o problemă tehnică. Site-ul funcționează, dar puțin cam ciudat.
Totuși îți mulțumesc pentru răspuns, dar cum am și scris sus, am făcut toți pașii pe care trebuia să îi fac, am căutat peste tot și efectiv nu merge.Nu am instalat niciun adblock, deci nu am ce dezactiva.

| TudorRebecca18 explică (pentru anonim_4396):

Am citit pe google despre chestia asta cu reclamele. Unele site-uri își iau banii din afișarea reclamelor.Nu am și nici nu am avut adblock.Am făcut ceva prin setări, am căutat și pe Youtube și am făcut aceeași pași pe care i-au făcut și acei oameni, dar la mine tot nu funcționează.Îți mulțumesc pentru răspuns.

| VoidEternal a răspuns (pentru TudorRebecca18):

Nu prea te poți baza pe site-urile de genul. De multe ori episoadele sunt date jos de pe unele servere, postate in alta parte și tot așa.