| VldB a întrebat:

Hei! Am pe ecranul telefonului, cand e blocat, butonul de apel de urgenta... si pana acum, de cel putin 10 ori am sunat din greseala la 112 (il apasam cand il scoteam din buzunar/il luam in mana. etc)
Mentionez ca sunt pe cartela, Orange

Intrebarea e: Pot sa patesc ceva? gen sa primesc vreo amenda? Uneori nici nu realizez ca sun, si observ abia dupa ce incepe sa vorbeasca ala singur acolo. straight face

Răspuns Câştigător
| Denissa97 a răspuns:

Salut! Daa! Amenda este destul de mare caci blochezi retelele si alti oameni poate au nevoie urgenta de politie, ambulanta, pompieri si tu ti reteua ocupata degeaba! Am patit si eu amenda a fost una usturatoare a venit pe numele tatalui.e in jur de vreo 1500 de lei! Imi pare rau mai asteapta vreo 3 zile..la mine a venit prin politie foaia respectiva!

5 răspunsuri:
| Denissa97 a răspuns:

Imi pare rau pentru tine. sper sa nu patesti ca mine

| iamSeBy a răspuns:

Daca atunci cand ti-ai luat cartela nu ti-au cerut CNP-ul, nu prea ai ce sa patesti. Dar eu stiam ca atunci cand dai pe apel de urgenta la telefoane, te pune sa formezi numarul (dat fiind ca sunt tari care folosesc si alte numere de urgenta, de ex>: 961), nu apeleaza singur la 112 thinking

| VldB explică (pentru iamSeBy):

Al meu apeleaza direct la 112 straight face

| VldB explică (pentru Denissa97):

Pai, luni cred ca a fost ultimul apel pe care l-am dat, insa cam din vara s-au adunat apelurile. insa acuma o sa scot codul de pe telefon ca sa nu mai risc, Mersi big grin

| Denissa97 a răspuns (pentru VldB):

Daca nu iti vine amenda in maxim o saptamana inseamna ca ai scapat si ca esti norocos :* Altadata fi mai atent ..eu am patit-o laughing :*