| TudorRebecca18 a întrebat:

Hei!
Am și eu o problemă care mă sâcâie.I-am lăsat unei fetițe laptop-ul să se joace cam o oră și apoi m-am întors.Am deschis laptop-ul și când am intrat să caut un film, aspectul rezultatelor căutării este schimbat, și nu numai, apare doar 2-3 rezultate și celelalte sunt jos, care sunt numerotate. Înainte când căutăm ceva, apărea mai multe rezultate, gen listă lungă.Cum pot să îl fac să arate ca înainte? Nu știu dacă m-am exprimat corect, și dacă ați înțeles, dar sper asta.Am atașat o imagine, ca să înțelegeți despre ce este vorba. https://linksharing.samsungcloud.com/dwbVLRbXXjXb

11 răspunsuri:
| aimullah123 a răspuns:

Pare ca folosesti alt motor de cautare.
Trebuie sa intrii in setari sa modifici

| aimullah123 a răspuns:

Ai in dreapta sus 3 puncte. Dai click pe ele apoi te duci la settings - search engine - Manage search engines and site search si lasi doar google.

| cfrtobias a răspuns:

Nu iti e cumva marit ecran in chrome?

| cfrtobias a răspuns (pentru aimullah123):

Chrome://settings/search asta zici sa scrie in bara asa-i?

| TudorRebecca18 explică (pentru aimullah123):

Mulțumesc

| TudorRebecca18 explică (pentru cfrtobias):

Nu.Înainte îmi apărea și imaginile, dar acum e separat.

| aimullah123 a răspuns (pentru cfrtobias):

Exact. Se pare ca sunt demodat laughing

| cfrtobias a răspuns (pentru aimullah123):

Tu ai zis pe calea ta, dar eu am zis daca de asta zici, asa poate o copiat si poate ii era mai usor

| cfrtobias a răspuns (pentru TudorRebecca18):

Daca vrei poti sa ii dai funda, ca te-a ajutat la problema, cred ca ar aprecia asta

| Anonimuush a răspuns:

A facut din greseala un update sau daca nu. habar n am incearca sa apesi pe bara aia de jos unde scrie 12345.

| TudorRebecca18 explică (pentru aimullah123):

Păi am încercat, dar nu se schimbă nimic.