Hey. Îmi pare rău să aud asta, mi s a întâmplat la fel.Normal nu se putea să se strice de la sine. Odata ce numai merge o literă, sau in cazul tău toată tastatura, este cel mai bine s o schimbi pentru că nu se poate repara.
Sunt asistent vanzari pe carrefour, in mod normal ar trebui schimbata in magazin, depinde totul de furnizor, cei de la royal computer care aduc si tastaturile disney stiu ca sunt mai cu capul pe umeri. Am avut problema similara cu o tastatura a4 tech de la acelasi furnizor si am schimbat-o in magazin, poti sa incerci nu ai nimic de pierdut. Alti furnizori mai batuti in cap cer servisare, chiar daca valoarea tastaturii nu acopera nici macar un drum cu curierul pana la Bucuresti, niste tantalai, dar astea sunt conditiile. Recomandarea mea: incearca sa mergi in magazin cu ea daca mai ai bonul si sa vezi ce zic baietii de la tine: schimb, banutzi inapoi sau service Daca esti din Sibiu pot sa zic ca mi-am facut-o cu mana mea
Si cei de la eMAG si cei de la carrefour si cei de la real si cei de la altex au acelasi furnizor care difera doar in functie de marca produsului, dar romanul este intelijent si le stie pe toate dandu-si cu pareri in stanga si in dreapta doar ca se simta important chiar daca este in necunostinta de cauza. P.S. La eMAG zici mersi daca iti ofera certificatul de garantie fara sa-l soliciti
Sunt importatori unici pe tara pentru fiecare marca de produse, Microsoft si Logitech merg cu tora computers (si-au schimbat recent numele si nu-l stiu pe cel nou), serioux,zelmer,genius, Kingston, D-Link etc. (lucreaza cu fit sau asesoft), a4 tech, enjoy, tp-link lucreaza cu royal compyters s.a.m.d Daca vrei iti pot face o lista si te las sa suni la eMAG sa verifici daca corespunde
La mine la Sibiu clienti stiu sa comunice si sunt putin mai civilizati ca in alte parti doar megamind, scuze daca te-am lovit la materia cenusie. Si nu tin de carrefour cu dinti asa cum iti imaginezi dar cand aud pe cineva debitand ma ustura ochii teribil. Inca odata scuze.
Produsele de la eMAG stau in depozit si nu raft asta este diferenta dar daca vrei sa te convingi da un telefon la eMAG maine asa de curiozitate, fa un sondaj ca sa te lamuresti. Hypermarketurile spre deosebire de magazinele gen eMAG mai aduc pe langa gama pe care o comercializeaza eMAG sau alte magazine online si produse mai accesibile pentru toata lumea, dar asta nu inseamna ca acelasi produs comercializat de un hypermarket nu este acelasi cu unul comercializat de catre eMAG. Crede-ma ca esti in necunostinta de cauza, lucrez in retail de cativa ani si nu doar pe carrefour. Important era sa dam o solutie utilizatorului legata de problema cu care se confrunta nu sa analizam calitatea produselor.
anonim_4396 întreabă: