| LoVeLe a întrebat:

Hei.Eu ma voi muta in curand si trebuie sa imi cumpar neaparat un laptop sau o tableta. Care credeti ca ar fi mai bun? Laptopul sau tableta? ( tinand cont ca sunt la liceu ) + cum as putea avea net?. Am inteles ca imi pot cumpara niste routere speciale sau niste cartele... Ce laptopuri/tablete mai ieftine, imi puteti recomanda?

7 răspunsuri:
| Ionicka a răspuns:

Nu se merita sa iti iei tableta.
Iti recomand un laptop.Intra pe Emag sau pe Cel.ro si acolo gasesti foarte multe laptopuri.
De exemplu il ai pe acesta http://m.emag.ro/......DCN7QBBBM/

| halogen001 a răspuns:

Laptopul e mai bun, merg mai bine programele si netul decat pe tableta, dar trebuie sa iti instalezi Windows sau linux.

| ebrahim a răspuns (pentru halogen001):

Laptopul pentru ca are configuratiile mai bune si e mult mai bun pentru jocuri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu siguranta laptop,net ai putea avea prin semnarea unui contract cu o firma de net gen rds, romtelecom.ei o sa iti ofere ori sa te conectezi prin cablu, ori router wireless, pentru net portabil. poti opta pentru net cu modem usb portabil de la Orange, cosmote. Vodafone etc.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu vad la ce te ar ajuta tableta, aia nu e utila la nimic comparativ cu un laptop

| PreaTareღ a răspuns:

Laptopul e mai bun

| Georgiana526 a răspuns:

Eu am tableta ..si tot pentru jocuri si convorbiri o folosesc. Am si laptop.imi place mai mult tableta.e mai accesibila ..si te asigur ca internetul va merge mult mai bine si mai usor.Iti sugerez tableta