| Alex3045 a întrebat:

Hei!
Mi s-a întâmplat de foarte multe ori să îmi rămână ușa deschisă de la camera frigorifică. Exista un sistem/senzor care să se activeze sonor atunci când e ușa deschisă?

6 răspunsuri:
| MotoBlitz a răspuns:

Nu, nu există un sistem sonor, dar există un bec in frigider care se aprinde când ușa este închisă. Schimbă magnetul ușii sau si mai usor, pune o banda magnetică pe ușa acolo unde trebuie să se lipească de frigider. Seară bună!

| MotoBlitz a răspuns (pentru MotoBlitz):

Când ușa este deschisă se aprinde becul, scuze, m-am grăbit!

| IceRope a răspuns:

Ieftin și ușor de instalat.
https://www.wifistore.ro/......b-04-65721

| mi25 a răspuns:

Frigiderele noi au un asemenea sistem sonor. Al meu, cumparat acum trei ani, are.

| relian a răspuns:

Camera frigorifica se inchide cu miner are usa exact ca orice usa usa laughing tu nu ai camera frigorifica,nu stiu daca are careva asa ceva acasa.
Daca vorbesti de magazine,baruri,alea da au camere asa,dar usa ar trebuie sa aiba miner si tu cand iesi tragi usa si se inchide.

Deci cred ca tu vorbesti de lazi frigorifice nu de camere,nu ai tu ce sa faci cu camera de asta acasa,nici nu cred ca iti permiti laughing te usuca aia de bani

Lazile alea nu cred ca au ceva sisteme de avertizare,alea is cele mai simple aparate de racire,dar banui ca ori fi si de astea cu stiu si eu chestii pe ele,dar or fi mai scumpe si trebuie sa citesti,sa cauti si sa cumperi asa ceva.
Poate ca or fi si cu circulatie de aer,dar cum zic is mult mai scumpe.
Sa faci tu impriovizatie la ce ai,stiu si eu merge dar trebuie sa te pricepi, ai nevoie de un switch, si de un timer, sau un sensor de miscare, un speaker, ceva cabluri ce le conectezi ori la aparatu ala ori la priza.Deci mai degraba sensor de miscare care sa activeze cumva acel speaker.

Cum ar veni cand deschizi usa acel switch sa duca curent la sensorul ala de miscare,dar sensorul atit timp cit detecteaza miscare,sa nu actriveze acel speaker,debia cand tu pleci sa zic, si uiti usa deschisa, sensorul nu ar mai detecta miscare si ar incepe sa sune.
Daca inchizi usa acel switch intrerupe curentul asa ca sensorul este deactivat.

Apoi trebuie sa dai gaura in mariginea usii si sa montezi acel switch, conectezi toate alea, apoi reglezi timerul ala stiu si eu la cit timp vrei tu 1 minut sau -2-3 cate iti permite acel timer.Folosesti ce crezi ca e mai bun sau mai ieftin.
Treb sa stii si ce sa cumperi, ce tip de timer si switch., ori sensor de miscare.Cumperi switch care este energizat cand lasi butonul sa urce, deci cand inchzi usa sa intrerupa curentul catre timer si difuzor

Poti cauta dispzitive de astea care is micute si au totu in unu,stiu si eu, poate iti arata si unde si cum sa montezi, asta daca sunt chestii de genul asta.
Deci eu zic ca o lasi balta laughing inchizi usa, casti bine urechiule cand scoti ceva de acolo si pleci laughing asta daca cu ochii nu vezi.

| relian a răspuns (pentru IceRope):

Da pentru usa si fereastra, dar te baziie ala intruna cit timp stai cu fereatrsa sau usa deschisa.Ala incepe sa suna imediat cum deschizi laughing nu cred ca vrei sa te sune ala intruna cit timp tii lada aia deschisa.
Ai nevoie de un timer setat la cit pui tu acolo, 1 minut sau mai mult ori mai putin, ca ala sa plece.
La frigidere nu incepe sa sune imediat ce ai deschis usa, ar deveni enervant deja, frigiderele cred ca au si sensor de miscare, cand nu mai sesiseaza miscare dupa incepe ala sa sune, deci ori pui un timer ori un sensor de miscare care sa activeze dispozitivul sonor.