Https://www.revouninstaller.com/revo-uninstaller-free-download/
Incearca cu RevoUninstaller, are o varianta gratuita.
Dar intai verifica daca nu a ramas ceva prin Procese deschis (Task Manager - Processes).
Instalarea Windowsului in sine nu dureaza ore, ci aproximativ 15-20 minute.
La care se mai adauga vreo 15-25 minute pentru crearea stickului bootabil, doar in caz ca nu ai deja unul creat.
Si inca 40min-1 ora pentru drivere si programele de baza.
Instalarea Windows-ului chiar a durat câteva ore.Nu știu de ce, se blocase.Laptop-ul este și foarte slab, deci poate fi din cauza asta(habar n-am) O să încerc RevoUnistaller, poate o să funcționeze.Mulțumesc pentru răspuns.
1. Despre ce aplicatie este vorba?
2. Inchide aplicatia din taskbar si procesele acestuia din task manager. Dupa aceea, intra in control panel/panou de control si apasa pe "Uninstall a program"/"Dezinstaleaza un program" care ar trebui sa se afle sub categoria "Programs"/"Programe". In final, cauti aplicatia si o dezinstalezi.
Da, instalarea windows-ului poate dura cateva ore bune daca il instalezi pe un hard disk ff vechi. Pe cele mai noute (2015-Prezent) ar trebui sa dureze maxim 50-60 min (asta daca e pe 5400 rpm) si pe un ssd, instalarea poate dura doar 10 minute.
Tot nu merge dezinstalată.Mă enervează că ocupă spațiu.De folosit nu o mai folosesc.Voi vedea ce pot face
Ai fisiere importante pe laptop? muta-le pe un stick usb si reinstaleaza windows-ul. Ce windows ai? (incerc sa te ajut sa il reinstalezi intr-un mod rapid si usor)
Îți mulțumesc pentru ajutor, dar din fericire am putut să o denstalez.Ciudat e faptul că s-a dezinstalat, până acum nu a mers.Îmi apărea pe ecran un mesaj în care îmi spunea că aplicația nu se poate dezinstala cât timp încă rulează, dar ea nu rula.Totuși, mă bucur că am scăpat de ea.S-a dezinstalat din prima, ceeace e ciudat, pentru că de cam 3 zile încercam să scap de ea și nu puteam.