Dupa un timp se incarca registrii Windowsului. Ar fi bine sa incerci intai cu Ccleanar sa-l cureti. Daca nu merge reinstaleaza Windowsul. Acuma ar fi fost interesant sa stim si noi ce configuratie ai. Poate ca singura solutie este un Windows XP.
Degeaba il iau, degeaba fac curatenie ca tot asa merge... vreau sa stiu de ce se incarca asa de greu...
Am incercat, tot degeaba, nici un rezultat... inainte imi mergea perect, fara probleme... a inceput din senin, multumesc, o sa iti dau funda!
Incearca sa dezinstalezi browserul si Adobe flash player si sa le instalezi din nou
Ma la ala chiar sa nu-i mai dai funda veci)ala ii un copy past habar n-are de ce zice el doar copiaza ce zic alti incearca ce ti-am zis eu dezinstaleaza browserul si flash player dai cu cc clener si instaleaza browserul dsi flash player din nou daca nici asa incearca cu alte browsere gen mozila opera si vezi daca e la fel daca nu fai o reinstalare de windows
Merge greu in ce sens? se incarca greu filmul sau cand iti ruleaza filmul iti merge sacadat?
Cand vreau sa vizionez un film trebuie sa astept nu stiu cat timp sa se termine de incarcat...
Pai din cauzele pe care le-ai mentionat nu pot sa deduc decat ca ar fi o problema de retea, atat timp cat zici ca trebuie sa astepti sa se termine de incarcat.ce latime de banda ai? pe ce ai modemul dsl/adsl/adsl2+? care iti este downstreamul?
Multumesc si eu. Daca nu o reinstalare este o solutie. Vezi cum iti merge dupa aceea si daca nu Windows XP.
Bine, o sa fac ce mi-ai spus tu, multumesc frumos inca o data.
Lavinia_Cristina_ întreabă: