| SnupyDan a întrebat:

Hei TPU, am si eu o problema ..deci pc mergea greu. si am zis sa instalez windowsu. Bun. am intrat in setup am dat delete la partiti, am dat sa instaleze win in c iar dupa ce isi da restart, dupa aia iar imi intra in setup si iar face aceeasi operatie nu merge mai departe. daca scot cd-ul cu windows si deschid calculatorul imi zice Operating System Not Found.

Ce poate sa fie ca doar nu i-am facut nimic. M-am uitat la hard sa vad daca e ceva...nimic,l-am probat in alt pc si merge brici, deci toate is bune la bios nu am umblat deci ce poate sa fie?
PLZ, dau funda

7 răspunsuri:
| sdhashsah a răspuns:

In bios ai setat sa booteze de pe cd.

| xJuliusx a răspuns:

Cand se restarteaza sa nu mai apesi nici o tasta. Daca apesi pe o tasta reia procesul de instalare de la inceput.

| SnupyDan explică (pentru sdhashsah):

Da am setat

| SnupyDan explică (pentru xJuliusx):

Dageaba,ca nu apas nici o tasta si tot imi intra automat in setup sau daca schimb din boot atunci imi apare opperation system not found

| al3xander a răspuns:

Dupa ce isi face primul pas trebuie sa-l lasi sa booteze dupa de pe hdd (numai trebuie sa dai ENTER ca sa bootezi de pe DVD) insa lasa DVD-ul in unitate pana ce termina instalarea

| SnupyDan explică:

Nu se aud beepuri totul merge bine pana la incarcarea windowsului cand imi arata os not found, un inginer mi-a spus ca e de la placa de baza, asa sa fie? iar daca resetez CMOS o sa mearga? mersi de raspunsuri sper ca ati auzit de problema asta si stiti leacul))pls mersi mult

| SnupyDan explică:

Va multumesc tuturor de raspunsuri, mi l-am facut foarte usor...cum a zis fuhrero>am scurcircuitat bornele bateriei 10 secunde dupa cere a mers sa instalez in totalitate windowsul, multumesc mult si succes celor care mai au problema aceasta