| Steffi7 a întrebat:

Hei,TPU! As vrea sa-mi cumpar un Nikon d3100. Ce pareri aveti despre el?

9 răspunsuri:
| virusake a răspuns:

Este o alternativa excelenta la orice bridge/compacta.
Pentru un incepator este ideal, avand un cost mic, multe accesorii compatibile si iti poate oferi o baza, poti acumula obiective/flashuri si altele, ulterior daca simti nevoia schimbi body-ul, accesoriile ramanand compatibile cu aparatul nou (tot Nikon desigur).

Nu are nici o importanta daca are sau nu motor de autofocus in body pentru ca cea mai mare parte a obiectivelor Nikon si compatibile au acest motoras integrat in obiectiv (se numesc AF-S).

Lipsa motorasului de autofocus in body este invocata de cei care au folosit Canon sau de cei care vor obiective cat mai ieftine (50mm f/1.8 D sau 70-300 AF), cu toate ca cele noi sunt ceva mai calitative (50mm f/1.8 AF-S sau 700-300 VR).

| SouLIce a răspuns:

Raportul calitate/pret este excelent, pentru un fotograf incepator un d3100 este cel mai potrivit

Răspuns utilizator avertizat
| SimonaSimona01 a răspuns:

Nikon D3100 este un aparat foto DSLR, foarte compact, cu numeroase dotari si functii ce ii vor multumi chiar si pe cei mai exigenti fotografi. Dar te costa putinwinking.

| dadine a răspuns:

Eu am cumparat acest aparat cu obiectiv cu tot dar l-am dat retur. Obiectivul este facut dintr-un material destul de ieftin, usor de dezmembrat- nu prea mi s-a parut calitativ, si nici materialul obiectivului nu parea prea wow, dar asta-l face foarte usor de manevrat. Fiind un aparat pentru incepatori e cam aiurea ca nu are motor de autofocus in obiectiv ceea ce inseamna ca daca vrei sa-ti iei si alte obiective sa ai grija.

| Steffi7 explică (pentru dadine):

Si atunci ce pot cumpara?

| Tudorvladimirescu a răspuns:

Este un dslr extraordinar de bun si foarte vandut http://bit.ly/1nioH8E
@simonasimona01 Cica e un dslr foarte compact oO unde naiba e compact ca compact inseamna altceva :))

| Tudorvladimirescu a răspuns:

Aici poti gasi si review despre el http://ttap.co/Wmz40m

Întrebări similare