anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cand incerc sa intru pe facebook imi da o eroare (There is a problem with this website's security certificate.) Ce ar trebui sa fac? Nici mess-ul nu merge sad

Răspuns Câştigător
| DavidOsam a răspuns:

Regleaza ora la pc.
Dai pe ceas, dai pe internet time, dai la setari, bifezi synchronize with an internet server, dai update now, dai ok, dai ok. Sfarsit.

11 răspunsuri:
| Anonim0100 a răspuns:

Buna. Nu mai folosi internet explorer. I-ati google chrome si nu vei mai avea probleme. Pa, pa!

| IzabellaVanessa a răspuns (pentru Anonim0100):

Si pe mozilla la fel face. Iar cu mess-ul care e problema?

| Anonim0100 a răspuns (pentru IzabellaVanessa):

Nu am zis mozilla ci Chrome. Si cu messul posibil sa ai o versiune mai veche intra pe site-ul yahoo si descarca de acolo ultima versiune. Sau poate ai niste virusi in pc. Ia-ti avast si fa o scanare nu omoara pe nimeni. Pa, pa!

| AgathaRo a răspuns:

Regleaza data si ora din windows. Pe viitorul apropiat schimba bateria de bios. Rezolvi problema. Succes

| IzabellaVanessa a răspuns (pentru AgathaRo):

Scuze, cum schimbi ora din windows?

| AgathaRo a răspuns (pentru IzabellaVanessa):

Jos in dreapta in colt in bara ai ora dai click-click si setezi data si ora curenta.

| IzabellaVanessa a răspuns (pentru DavidOsam):

O Doamne, te iubesc laughing Multumesc muuuuuuuuuuuuult :*

| George97108 a răspuns:

Degeaba reglezi data si ora ca atunci cand scoti PC-ul din priza se reseteaza trebuie sa faci mereu asta rolling eyes, iti trebuie o baterie de bios, cum spune si AghataRo

| IzabellaVanessa a răspuns (pentru George97108):

Ce e aia baterie de bios?

| AgathaRo a răspuns (pentru IzabellaVanessa):

E o baterie care este situata pe placa de baza intra la categoria hardware. E o baterie de dimensiunea unei monezi de 50 de bani, nu e scump e pana in 7 lei. Dupa ce inlocuiesti bateria sa setezi din bios data si ora sa numai trebuiasca de fiecare data sa umbli in bara de windows sa setezi.

| Atat_Cosmin_1982 a răspuns (pentru George97108):

Da creca mi-e greu sa schimb iar data si ora