Parerea mea este sa incerci win 7 x86(32) chiar daca iti recunoaste doar 3gb ram si o versiune mai mica home sau pro sa nu bagi ultimate ca sa functioneze mai binisor
Sincer nu cred ca ar trebui sa iti risti pc-ul sau laptopul, procesorul este mic pentru windows 7 64bit, parerea mea este sa iei un windows xp pe 64bit, xp-ul merge foarte bine.
Nu.Nu va rula cum trebuie, din cauza procesorului. Ceea ce o sa îti spuă alții pe aici îs prostii.Merge nu zic dar va lucra execrabil de încet, deci mai bine NU.Pe laptop poți folosi orice alteva în afară de Windows 7 și xp(că ăla e apropae istorie). detalii dacă ești oppen minde la calculatoare, și te ionteresează. Succes
Xp X64 nu mai are suport tehnic de anul trecut.Aia înseamnă că nici aplicații drivere sau modulele flash și java nu vor mai funcționa pe el.Și din aprilie Xp-ul SP3 urmează la înmormântare.Adică va devenii și el istorie
Nu inteleg cum ai ajuns sa ai 4 gb ram pe un pc asa slab, e mai slab ca un telefon.
Are un prieten windows 7 pe 32 bit cu un processor de 1. 4Ghz si merge BINISOR.
Eu ti-as popune totusi un xp sp3 dar sa vinzi 2 gb ram ca no sa-ti vada decat 3.25 asta daca sunt DDR3.