| David324 a întrebat:

Hei TPU imi puteti face si mie un pc de gaming in jur de 3000 de lei de preferat pe pc garage!

Răspuns Câştigător
4 răspunsuri:
| PrunaPătrată a răspuns:

Salut, am incercat si eu sa-ti fac unul complet, cu tot cu cooling si ce mai trebuie la el, asta a iesit: http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/1412053/ Ca sa-ti dau un reper, poti juca GTA 5 full hd cu detalii high fara nici o problema.

| rgx a răspuns (pentru PrunaPătrată):

Parca nu recomandai de la FX 8000 in sus?! te-ai razgandit intre timp?

| PrunaPătrată a răspuns (pentru rgx):

Nu, ma laughing am zis ca nu recomand, n-am zis ca nu-s bune, poti folosi procesoare AMD linistit, doar ca au un consum foarte mare de curent modelele mai noi, eu nu am recomandat la acela de voia PC de gaming la un pret mic deoarece nu merita sa-i pui FX 8000+ pe o placa video aiurea sau un sistem mai slab cotat, eu nu le folosesc si nici nu le recomand, dar ele pot fi folosite in Gaming, nebagand in seama consumul lor mare de curent, cred ca depinde de preferintele fiecaruia si de cat se joaca...

| rgx a răspuns (pentru PrunaPătrată):

Ce ai facut coane ai pus Fx 8350 pe soket 1150? acum am vazut ca tu ai 12 ani.Imi pare rau pustulica dar trebuie sa te apuci de altceva, pune mana pe carte si lasa calculatoarele.