| johnnymax a întrebat:

Hei! Verisoara mea tocmai ce mi-a dat laptopul ei vechi si vreau sa-l conectez la routerul pc-ului pana fac rost de un stick de net sau de un router wireless dar nu am habar cum il pot configura..imi poate da cineva un link sa imi zica cum pot face sa am net pe el? ..Laptopul are windows 8

14 răspunsuri:
| RaduTN a răspuns:

Nu ai nevoie sa-l configurezi. Bagi firul in laptop si ar trebui sa mearga. Daca nu merge trebuie sa intri pe siteul producatorului laptopului tau sa alegi windows 8 si sa descarci driverul LAN. Il instalezi dai restart la PC si trebuie sa mearga netul prin fir.

Bft wave

| johnnymax explică (pentru RaduTN):

Imi pare undifitied ( sau ceva de genu ).ce inseamna asta?

| RaduTN a răspuns (pentru johnnymax):

Cand iti apare asta?
Cand bagi firul?
Daca ai instalat driverul trebuie sa-ti mearga.

Da dupa ce bag firul caut la networks si asta imi apare

Ai instalat driverul LAN?

Unde ma pot uita de asta? Si daca nu il am cum il pot instala fara net

Spune-mi te rog modelul laptop-ului tau si te pot ajuta.

TOSHIBA Intel Pentium, 2.00 GB(RAM-ul ) si sistemul pe 64 bit

Pai, ca sa imi spui ce model e laptop-ul tau uitate pe baterie sau intreab-o pe verisoara ta. Ca tu mi-ai spus doar firma nu si modelul din pacate.

Toshiba satellite l40-14h

Intra pe linkul acesta: http://support.toshiba.com/drivers in dreapta te pune sa scrii modelul laptopului tau. Scri ce scrie pe baterie si dai GO. Dupa o sa iti apara in stanga o lista 'Filter By'. Alegi LAN si alegi una dintre ele. Dai download le instalezi si daca nu merge incerci si cu cealalta.

Bft. :D

Eu acum vorbesc de pe pc.pot face si astea pe laptop fara net?

Nu, descarca driver-ul de pe PC il bagi pe stick sau CD/DVD si apoi il bagi in laptop.