| buburuza23 a întrebat:

Heii! am o problema care persista de ceva timp in legatura cu yahoo messenger..cand incerc sa il lansez in aplicatie imi apare o fereastra care consta in:
YAHOOM~1.EXE-Bad Image

The application or DLL C:/WINDOWS/system32/d3d9.dll is not a valid Windows image.Please check this against your installation diskette.

prima data cand mi-a aparut am ignorat-o crezand ca e o chestie de moment.dar cu timpul mi-am dat seama ca nu e asa...Am inceput sa incerc toate modalitatile pe care le stiu.l-am dezinstalat, dezcarcandu-l din nou.dar cand e aproape instalat imi apare aceeasi eroare.
Va rog ajutati-ma..nu mai stiu ce sa fac. oare care e cauza? dar mai ales care e solutia..am inceput de un timp incoace..vazand ca nu pot rezolva nimic, sa folosesc e-mailul.dar nu e o varianta de viitor.sad
Va rog mult ajutati-ma cu cat mai multe solutii! Multumesc aniticipat!

funda+vot!

6 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

D3d9.dll cică nu e un dll de windows.
Remediu.
Dezinstalaează complet aplicația ștergând și urmele acesteia din:
C:/program files
Folderul Yahoo
C:/user/Aplications data
folderul Yahoo!
windows flag+r
scrie acolo regedit.msc/enter
navighjează în toate caegoriile de folere de acolo și unde vezi Yahoo șterge acele înregistrări, DAR numai acelea nu și altele.Ăla e registrul Windows unde Windows își ține toate setările aplicațiilor, moduluii de funcționare, setările de drivere, etc, deci atenție mare să nu ștergi ce nu trebuie.
C:windows/system32
localizează și fă-i o copie pe desktop la d3d9.dll și apoi șterge-l din system32.Copia aceea e pe post de backup în caz de anomalii în sistem. Dacă apar anomalii în sistem pune dll-ul înnapoi în system 32.
Succes
Dacă nu te lasă intră în safe mode

| buburuza23 explică (pentru jabiilord):

Nici asa nu functioneaza...multumesc oricum de raspuns.sad

| buburuza23 explică (pentru DeyCj):

Iti multumesc mult pentru solutie...doar ca nu prea am inteles ce am de facut...straight face..am uitat sa precizez ca nu ma pricep intr-ale informaticii..nu stiu ce o sa fac pana la urma, dar iti multumesc ca ai incercat sa imi explicihappy

| buburuza23 explică (pentru DeyCj):

Si de fapt aceasta problema(acum mi-am dat seama)este aceeasi si cu skype-ul..am incercat sa il instalez si imi da eroare legata de acel d3d9.dll.

| DeyCj a răspuns (pentru buburuza23):

Dacă vrei arunc o privire pe acolo.Lasă-mi ID-ul tău în privat și încercăm să soluționăm problema.OK?