| alExUtZaDraGUtzICa a întrebat:

Heii aseara in camera mea a explodat becul.sad a venit electricianul si a schimbat fasungul dar tot s-a incins fasungul si nu stiu ce are.
P.s. se incinde dupa maxim 20 min dupa ce apring becul.Voi ce credeti ca are?

Răspuns Câştigător
| DeyCj a răspuns:

Ar trebui sa vină cei de la electrica să verifice tensiunea să nu fie cumva tensiune prea mare perețea.de regulă siguranțele astea automate au protecție la suprasarcină și de aia decuplează, sau daca tyensiunea este ok atunci poate ai prea mulți consumatori conectați la acel circuit. Dacă era acolo puteam verifica și să îți spun precis, așa doar intuiesc.Succes

9 răspunsuri:
| nutepriveste21 a răspuns:

Cred ca are nevoie de un electrician.Cel de dinainte cred ca te-a mintit, nu era electrician ci unul care se ghida dupa TPU in ale meseriei!

| DeyCj a răspuns (pentru nutepriveste21):

Sau meșterul Dorel(ăla din reclama de la Unirea)

| Razvanp69 a răspuns:

Ceea ce e cel mai probabil e sa fie instalatia veche adica din aluminiu. De cele mai multe ori din cauza asta e. Tensiunea nu are nici o treaba pentru ca acum oricine la orice casa are impamantare. Instalatiile astea noi sunt pe cupru deci e cel mai probabil sa fie din cauza asta

| tr3ig a răspuns (pentru Razvanp69):

Tu nu vezi ca lupu este singur (lupusinguratic) ce nu intelegi vroia baiatu sa se duca sa o rezolve el pe fata nu altu, da de ce sa ii faci daca i-a luat-o altu inaintewinking

treaba pe care o zici tu cu impamntarea nu e obligatoriu ca sa aiba toate locuintelewinking eu unu nu am, (bine ca am parul ca al lui einstheind e altceva big grin ). posibil sa fie cum zici tu din cauza instalatiei pe aluminiu.

| Razvanp69 a răspuns (pentru tr3ig):

Daca instalatia e pe aluminiu si nu ai impamantare... e o problema cu tensiunea... da nea cainele cred ca vroia sa ii verifice ei tensiunea una la borna de sus si una la borna de jos laughing))

Una la borna jos fata si una la borna jos spate tongue big grin ma am instalatia varza adica e cupru pe aluminiu, aluminiu pe cuprutonguebig grin imi mai ia foc din cand in cand da nu e gravwinking ca am cunostinte la pompieribig grin iar tensiunea merge ceas big grin nu am nici o problema cu iabig grin ca la inima o amwinkingtongue

Eu acum realizez ce scrie laughing)) ca s-a ars becul a schimbat fasungul rolling on the floor)

winking tongue oricum nu ineleg ce treaba avea aia cu becu, da cred ca i-a luat si ei tensiunea posibil tongue big grin

Se prea poate laughing)