Ar trebui sa vină cei de la electrica să verifice tensiunea să nu fie cumva tensiune prea mare perețea.de regulă siguranțele astea automate au protecție la suprasarcină și de aia decuplează, sau daca tyensiunea este ok atunci poate ai prea mulți consumatori conectați la acel circuit. Dacă era acolo puteam verifica și să îți spun precis, așa doar intuiesc.Succes
Cred ca are nevoie de un electrician.Cel de dinainte cred ca te-a mintit, nu era electrician ci unul care se ghida dupa TPU in ale meseriei!
Ceea ce e cel mai probabil e sa fie instalatia veche adica din aluminiu. De cele mai multe ori din cauza asta e. Tensiunea nu are nici o treaba pentru ca acum oricine la orice casa are impamantare. Instalatiile astea noi sunt pe cupru deci e cel mai probabil sa fie din cauza asta
Tu nu vezi ca lupu este singur (lupusinguratic) ce nu intelegi vroia baiatu sa se duca sa o rezolve el pe fata nu altu, da de ce sa ii faci daca i-a luat-o altu inainte
treaba pe care o zici tu cu impamntarea nu e obligatoriu ca sa aiba toate locuintele eu unu nu am, (bine ca am parul ca al lui einstheind e altceva ). posibil sa fie cum zici tu din cauza instalatiei pe aluminiu.
anonim_4396 întreabă: