Îți trebuie cartelă cu internet. Ceri de la un magazin Orange o cartelă cu internet pe ea, sau ceri să activezi internetul pe cartela pe care o ai acum. Apoi pui cartela în tabletă și vei avea internet (dar va fi slăbuț, să iei internet de viteză mare).
Eu cred că ar fi mai ieftin dacă le-ai cere la cei de la Digi să-ți dea și internet prin cablu, apoi să-l conectezi la un router. Internetul merge mult mai bine prin cablu decât prin semnal.
Mall-urile, benzinăriile și unele restaurante au internet wriless pe gratis. Dacă mergi într-unul din aceste locuri te poți conecta la Wi-Fi.
Păi uită-te ce parolă are acel modem. La calculator de unde ai internet? Mai ai un cablu care iasă din modem, nu? Sau dacă ai laptop sigur te conectezi cu el la wriless.
Activează wriless-ul din setările tabletei, apoi ea va căuta rețele Wi-Fi. Dă clic pe rețeaua ta și conectează-te cu parola... ta.
Semnalul unui router cuprinde câțiva metri, depinde de puterea lui.
Trebuie sa cumperi stick(sau cartela).Din cate stiu eu, existau la RDS parca niste stick-uri, care costa cam 60 lei.Sau poti sa le iei de la centrele alea(Orange, cosmote, etc), depinde pe ce retea esti
sper ca te-am ajutat!
Scuze, credeam că ai un router de la Digi... Dar tot îți trebuie internet prin cablu. Cumperi un router de la magazin (cam 70 lei) și îl conectezi la internet (probabil vei primi și un cablu mai mic pe care îl vei conecta la laptop până instalezi CD-ul de la router). Apoi activezi semnalul wriless și îi pui o parolă.
Dacă nu ai internet prin cablu nu știu dacă poți conecta modemul de la Digi la un router... doar dacă găsești unul mai scump.
Metode de internet pe tabletă :
-wriless de la un router
-internet pe cartelă (dacă are loc de cartelă)
Păi tableta are loc de cartelă. Dar, ca să înțeleg treaba asta cu cartela, trebuie să cumpăr o cartelă, spre exemplu, de la ORANGE? Apoi ce fac? Îmi explici, te rog?
Eu am comandat alaltăieri tableta și o să vină peste câteva zile iar până atunci vreau să știu cum fac rost de net pe ea.