| Alexandro9050 a întrebat:

Hello. am mai pus intrebare asta dar nu a raspuns nimeni asa ca o pun iar poate de data aceasta am mai ult nroc, intrebare e cam asa: stie cineva de unde pot sa descarc jocul age of wushu (wulin), ca scrie ca e free to play dar nu gasesc de unde sa il descarc. plss daca stie cineva de unde il pot lua,

6 răspunsuri:
| aly19223 a răspuns:

Nu stiu... nici nu am auzit de el. Dar iti dau un sfat, poate merge. Eu cand nu gasesc sa descarc ceva caut pe youtube. Acolo sunt videoclipuri si iti arata de unde sa descarci anumite chestii si cum sa instalezi. Poate gasestii, succes!

| Alexandro9050 explică (pentru aly19223):

Am cautat si pe youtube, dar nu e niciun tutorial. chestia este ca abia a aparut in asia si in america si nu stiu daca il pot descarca din cipru ca se mai intampla asa, pe site-ul oficial scria la download coming soon, dar acum nici aia nu mai scrie... sad si nici in magazin nu il gasesc. offfffff

| aly19223 a răspuns (pentru Alexandro9050):

Mai asteapta... partea urata e ca daca tot astepti pana la urma nu te mai intereseaza si uiti... Eu am aproape un an de cand astept sa apara niste anime si mai am o groaza de astepta cam pana in aprilie. Pana atunci imi trece tot interesulsad

Nu cred, astept de vreo 3 luni si jocul este chiar bun. mai bun ca orice mmorpg care le-am vazut nu ma las pana nu il joc

| aly19223 a răspuns (pentru Alexandro9050):

Pai... sa speram ca nu mai ai mult de asteptatbig grin

Am gasit raspunsul... nu a aparut inca... este in faza de testare iar cine vrea sa il joace acum trebuie sa ia parte la beta testing sau ceva asemanator. big grin