| Covery a întrebat:

Hello TPU! As vrea sa va intreb daca merita sa cumpar tableta Google Nexus 7 generatia a 2-a, cea de 16gb? Si ce credeti sunt suficienti acei 16gb de stocare? L-as folosi pentru browsing, cateva jocuri, etc. Si mai am o intrebare: Ma pot uita la live-uri pe Twitch sau Youtube?

7 răspunsuri:
| RazvanIlie a răspuns:

Nexus 7 e printre cele mai bune tablete.Pentru jocuri si browsing 16gb sunt foarte sufiecienti dupa parerea mea.Chiar daca iei 10jocuri de 1Gb desi nu cred te vei plictisi de ele si le vei sterge. Spatiu de stocare e mai degraba pentru filme fisiere etc.Si da te poti uita la tot ce vrei.Si daca mai ai nevoie de spatiu un card micro sd de 16 gb e cam 50 lei.Deci nu cred ca e o luma daca pe langa cei 1000+lei mai dai 50 pentru un card asta daca crezi ca nu iti ajunge memoria interna. Sper ca te-am ajutat.

| Covery explică (pentru RazvanIlie):

Problema e ca nu are slot micro sd...

| sltlp a răspuns (pentru Covery):

Dar poti sa pui cablu otg daca vrei musai...

| DeyCj a răspuns:

Da e suficient. daca ai nevoie de extra spaţiu de stocare poţi apela la soluţii cloud cum îi Google drive sau Adrive sau Dropbox.Succes

| recuperatorul a răspuns:

Covery, eu am prima editie si sunt multumit de tableta, dar iti recomand sa iti iei 3G. Vrei recomandari de magazine online?

| Covery explică (pentru recuperatorul):

De cat timp o ai? Si cum se descurca la gaming, browsing?

| recuperatorul a răspuns (pentru Covery):

Browsing cam face figuri, dar este neresetata de cand am luat-o, are 1 an jumate, la gaming sta bine