Nu e din cauza peretilor, e din cauza routerului, incearca sa vorbesti cu cei de la internet sa iti dea un router mai bun. Am un prieten care are raza de aproximativ 30 - 35 m. Multa bafta. ( funda )?
Nu, am vorbit, dar cer bani, si nu am chef sa mai dau altii! Dar merci oricum pentru raspuns!
Poti sa cumperi o antena mai puternica pentru. routerul tau (daca are antena(e) externa). Nu stiu daca exista, dar poti sa te interesezi daca exista vreo antena separata (speciala pentru. internet) care poti sa o instalezi undeva la distanta de router, legata printr-un cablu de internet. (Nu stiu daca exista asa ceva, dar e o idee)
Nu, are antena interna! Si da, exista repeater-uri pentru asta, dar dupa cum am zis nu vreau sa mai dau alti bani!
Hmm, altfel nu cred ca se poate; mai ales din setari. Antena transmite cat poate, schimbarile in soft nu ajuta cu nimic. Poti sa ajezi routerul langa o fereastra. Alte idei nu am. Succes.
Daca ai contract la ei nu ar trebui sa ceara bani. Dar in Romania totul e posibil.
Problema e routerului, ia-ti unu router cu antena cu frecventa mai mare
Toate cele bune
O frecventa mai mare ajuta la streaming de filme/videouri online, dar scade raza de acoperire.( Opusul la ce vrea euAnonim100).
Eu am router cu 2 frecvente (2. 4Ghz si 5Ghz), si la 5ghz nu prind semnal in capatul casei, pe cand la 2. 4ghz prind. (+ ca m-am informat)
Da, stiam asta! Si al meu functioneza pe 2 frecvente, ma rog, daca il bag pe 5ghz ma pot conecta doar cu tableta si telefonul, cu laptop-ul nu am nici o sansa!
In acest moment e pe 2. 4Ghz, deci nu e nici o problema!