Sa inteleg ca ai uitat parola?
Ce browser folosesti? (poate e salvata in browser parola de la id)
Stiu parola dar nu am mai intrat de mult pe acest id si mi-a cerut intrebarea de securitate.
In Yahoo Messenger ce eroare iti apare la conectare?
Cand ai facut ID-ul nu te-a pus sa alegi si un ID suplimentar? Adica sa faci verificare cu el. Daca nu, singura varianta este sa incerci pana nimeresti.
M-a pus sa aleg un id suplimentar si am ales id-ul vechi al tatalui meu dar si al lui s-a blocat pentru ca n-a mai intrat de mult pe el.
Salut!
Acum cateva luni am patit exact acelasi lucru.
Nu aveam un id suplimentar,nu mai stiam raspunsurile de securitate. Contul mi-a fost blocat si nu am mai putut intra pe el.
Atat contul TPU si cat cel de facebook depindeau de acest e-mail,dar nu este o problema. Poti schimba foarte usor adresa de e-mail,folosindu-te doar de parola contului tau si introducand o noua adresa, valida(de data asta noteaza-ti undeva raspunsurile de la intrebarile de securitate).
Imi pare rau sa te dezamagesc, si eu am pierdut o gramada de e-mailuri importante, conversatii si altele, dar mi-am facut-o cu mana mea fiindca nu mi-am notat nenorocitele de raspunsuri.
Am deja alt cont de yahoo. Pe mine ma intereseaza sa pot muta contul TPU de pe acel id pe cel nou.