Cand ai facut ID-ul nu te-a pus sa alegi si un ID suplimentar? Adica sa faci verificare cu el. Daca nu, singura varianta este sa incerci pana nimeresti.
Am deja alt cont de yahoo. Pe mine ma intereseaza sa pot muta contul TPU de pe acel id pe cel nou.
M-a pus sa aleg un id suplimentar si am ales id-ul vechi al tatalui meu dar si al lui s-a blocat pentru ca n-a mai intrat de mult pe el.
Salut!
Acum cateva luni am patit exact acelasi lucru.
Nu aveam un id suplimentar,nu mai stiam raspunsurile de securitate. Contul mi-a fost blocat si nu am mai putut intra pe el.
Atat contul TPU si cat cel de facebook depindeau de acest e-mail,dar nu este o problema. Poti schimba foarte usor adresa de e-mail,folosindu-te doar de parola contului tau si introducand o noua adresa, valida(de data asta noteaza-ti undeva raspunsurile de la intrebarile de securitate).
Imi pare rau sa te dezamagesc, si eu am pierdut o gramada de e-mailuri importante, conversatii si altele, dar mi-am facut-o cu mana mea fiindca nu mi-am notat nenorocitele de raspunsuri.
Sa inteleg ca ai uitat parola?
Ce browser folosesti? (poate e salvata in browser parola de la id)
Stiu parola dar nu am mai intrat de mult pe acest id si mi-a cerut intrebarea de securitate.