| WILFIX a întrebat:

HElpp ce sa aleg Samsung GALAXY Tab 10.1, 16gb sau Apple iPad 2 16gb?

Răspuns Câştigător
| kitten95 a răspuns:

Gandeste`te cum merge treaba la Apple: lucruri scumpe si la performanta destul de slaba raportata la pret(cum e iphone 5:are ecran mai mare, e mai scump si nu are nimic in plus fata e iphone 4s; sau e mult mai bine sa-ti iei un pc decat un mac pentru ca e mai bun si mult mai ieftin); asa e si cu tabletele: Samsung sunt si mai rezistente, si mai performante si si mai ieftine. Funda?big grin

9 răspunsuri:
| Lora1 a răspuns:

iPad 2

| introduaicinumele a răspuns:

Alege un Asus, eu am un Transformer TF101 si este super tare! Sistemul de operare este optimizat pentru ea, n-are buguri (asa cum este la Galaxy Tab), si cu ajutorul unui dock o poti face laptop! happy arata frumos, este usoara, are o margine metalica, ecran de calitate (dar in soare se vad urme pe ea, asa ca din cand in cand mai trebuie curatat ecranul).
Se misca super repede, merg joculete, zboara pe net, sunt extrem de multumit de ea, a, si sa nu uit, tine bateria destul de mult timp! happy

| MusicFan_6770 a răspuns:

Samsung

| 9iku a răspuns:

Mai bine iPad 2

| smvladut a răspuns:

Salut!

Depinde pe ce sistem de operare te descurci mai usor.

Eu ti-as recomanda Apple iPad 2 16gb, deoarece are grafica mai buna, are carcasa de aluminiu si ai mult mai multe aplicatii decat pe Samsung GALAXY Tab 10.1. Funda! happy

| StefanutzZzZz a răspuns:

Samsung GALAXY Tab e mult mai bun decat Apple iPad 2 (parerea mea le-am avut pe amandoua )

| Helios9 a răspuns:

Samsung ca iesi mai ieftin si au cam aceleas performante

| EstiApreciatDacaEstiDiferit a răspuns (pentru introduaicinumele):

De acord cu tine

| introduaicinumele a răspuns (pentru EstiApreciatDacaEstiDiferit):

Mdea... se pare ca sunt singurul cu Asus care a raspuns la intrebarea asta, sincer sa fiu am vazut si Galaxy Tab-uri si nu se compara cu Asus Transformer, nici ca design (Asus-urile au si metal in carcasa si sunt placute la atingere), iar Samsung-urile se blocheaza mai mult decat Asus, mie toata vacanta tableta s-a blocat o singura data din cauza unei aplicatii... si mai facea figuri touch-ul. din cauza ca era foarte "patat" ecranul cu grasime si altele (mdea, mancam dupa care puneam mana pe gadget-uri laughing ). Iar ca hardware, si Samsung, si Asus au modele la fel de puternice, dar diferentele sunt intre design si software.

D-asta Google a preferat sa faca Nexus 7 impreuna cu Asus, si nu cu Samsung, cu care facea deja seria de Nexus-uri telefoane (ma rog, primul Nexus a fost facut cu HTC, iar uramtoarele 2 cu Samsung).

Întrebări similare