| xAndreea244 a întrebat:

Hey! Am un calculator Asus si e insalat xp pe el, vreau sa am windows 7 sau 8 ce trebuie sa fac? Trebuie sa-mi schimb si pc-ul sau trebuie sa imi i-au cd... ajutati-ma va roog! Poate imi da.ti si un site de ude pot cumpara ce-mi trebuie
Va multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| DjNick112 a răspuns:

Cel mai bine e sa faci un DVD cu windows 7, e mai simplu, descarci de pe net si il faci bootable, dar cata memorie RAM ai? Sa vedem, poate o sa mearga greu cu win 7.
Nu ai un prieten sau o cunostinta care are un dvd cu win 7 sa ti-l imprumute?

10 răspunsuri:
| Krixxus a răspuns:

Iti trebuie un stick usb si windows-ul respectiv, il butezi cu un rufus si il instalezi... daca nu ai mai facut inainte asta, sau nu ai urmarit pe nimeni atent cum instaleaza nu iti recomand sa incerci

| EmanuelEmy7 a răspuns:

Iti instalezi o imagine iso pe un stick bootabil, sau pe un dvd, cu windows 7 ultimate!
Bafta!winking

| Just4Joker075 a răspuns:

Daca vrei windows7 sau 8 ar trebui sa-ti iei un pc nou ca sa iti mearga bine dar daca il bagi pe pc tau s-ar putea sa iti mearga urat, sa ti se miste rau, sau sa nu iti citeasca placa video plus ca ocupa spatiu. Sfatul meu este sa lasi xp este un windows foarte bun, dar daca vrei win 7 /8 trebuie sa iti iei un pc nou dar faci cum crezi

| K0sti a răspuns:

Inainte de a da aiurea cu banii, trebuie vazut daca acel calculator suporta 7 sau 8 din punct de vedere al configuratiei! Daca nu, trebuie schimbat! Pentru asta trebuie facuta o evaluare si tot pentru asta exista service IT!

| xAndreea244 explică:

Pai cum aflu daca il suporta?

| xAndreea244 explică:

Are 1,50 GB of RAM

| DjNick112 a răspuns (pentru xAndreea244):

Cam putin... Vrei neaparat win 7? La un moment dat va merge greu cand memoria ram va fi ocupata 100%

| xAndreea244 explică (pentru DjNick112):

Pai ce as putea altceva?

| DjNick112 a răspuns (pentru xAndreea244):

Nu stiu cat de bun este procesorul, poti sa pui win 7 dar daca va merge greu va trebui sa mai adaugi 1 gb ram

| xAndreea244 explică (pentru DjNick112):

Eu i-am adaugat un gb, dar nu apare in controlul panel