Traind intr-o lume in care daca ni se face rau singura solutie sa vina o ambulanta la tine fiind prin telefon, normal ca e obligatoriu sa ai un mobil la tine inca de la varste fragede. Insa, la cati idioti sunt pe strada, marea majoritate a copiilor sunt pradati sau li se fura la scoala intre colegi. Concluzia: este un strict necesar doar acelora care nu pun pret pe bani si isi pot schimba telefonul destul de des.
Buna,hmm daca sunt necesare? Sunt necesare doar daca nu le poti inlocuii cu alte dipozitive.Ele te distreaza cu continutul si programele softului deci sunt cul
Depinde ce intelegi tu prin generatie tanara. pentru copii din clasa i, a IIa mi se pare o idiotenie sa aiba copilul telefon de ultima generatie. daca vrei sa controlezi copilul la scoala ia-i un telefon simplu, care sa nu bata la ochi la toti hotii. nu cred ca il protejeaza ca are meniu symbian sau touchscreen. eu primul telefon l-am avut in clasa a 10a, adica prin 2004, si atunci un Nokia 3310, era un moft atunci. si am reusit sa supravietuiesc pana atunci fara . poate ca acum s-au schimbat vremurile si controlul copiilor e mai usor asa. dar de... acum imi e o necesitate, e si in functie de varsta si ocupatie.
Rienmedire întreabă:
Andreei555555 întreabă:
Alexandru250201 întreabă:
Andrei1124 întreabă: