| anonimguy3 a întrebat:

Am nevoie de niste ajutor, deci am o consola xbox 360 modata pe dvd si mi-am luat gta 5 pe 2 dvd-uri de 8, 5gb unul traxada si unul maxwell. Am instalat jocul l-am jucat pana acum cateva ore cand eram la o misiune cu franklin in care trebuia sa fur o masina de pe un platou de filmare pentru devin weston si s-a intamplat urmatoarea: am furat masina am condus-o maxim 30 de secunde, a venit securitattea de la studio dupa mine si dupa BOOM! Disc is unreadable i mean W-T-F? L-am jucat pana la misiunea asta (Care la mine cred ca e misiunea 49) si acuma imi da asta? sad TIN sa MENTIONEZ ca numai la misiunea asta imi face asa, daca fac orice alta misiune sau side questuri nu are treaba? Ma puteti ajuta pls... crying FUNDA!

Si inca cv daca dvd 2 e broken si pun jocu pe un alt dvd (dvd 2 bineinteles) salvarile nu vor mai merge? adica salvarile de pe discul broken nu vor merge pe alt disc nu?

2 răspunsuri:
| Alexanderbass a răspuns:

Din cate stiu salvarile se fac pe Hard diskul Xboxului ai putea sa incerci cu un alt DvD sfatul meu este sa iti iei unul de calitate gen Sony, Samsung sau HP sunt foarte de calitate fata de traxdata si maxwell

| anonimguy3 explică (pentru Alexanderbass):

M-am gandit la asta, dar daca nu mai am salvarile de la joc SI MA PUNE SA O IAU DE LA CAPAT straight face si dupa sa zicem din ghinion sa imi faca la fel straight face Ca far rage maxim daca m-ar pune sa o iau de la inceput.