Da se pot usca unele semeringuri de cauciuc care trag goala si pe care dacă dai cu guma de sters apoi dai cu apă caldă la 80*Celsius nu mai mult si nici mai puțin de 70*Celsius care conține mult să pun de casă apoi le freci cu guma de șters apoi le ștergi cu bumbac dintr-o pereche de blugi apoi le speli din nou cu pensula cu puțin alcool izopropilic cu pensula dai o dată pe ele nu de mai multe ori apoi le stergi din nou cu bucata de blugi.
sunt șanse mari să isi revină si să incepă să devină din nou rugoase adica propietatea de a genera frecare care sa antreneze pagina de hârtie.
pentru că ele o dată cu trecerea timpului capătă o peliculă alunecoasă.
MAI SIMPLU TE DUCI CU IMPRIMANTĂ CU TOT LA UN CENTRU DE ÎNCARCARE CARTUȘE
Producton
se numesc unii mai buni dar mai scumpi
Si cei de la producton au deja in stoc cartuse si personal calificat si le spui sa iti testeze GRATIS imprimanta pentru că vrei să stii dacă merită să cumperi cartuș de la ei sau sa nu investesti banii in cartus
si le promiți că daca imprimanta ta încă mai este bună ca o să devii abonamentar la ei
Daca nu a ramas cartusul vechi in ea, e curatata ca lumea si ai un pc cu windows 7 pe 64 de biti da.
Este posibilsa se fi consumat cartusele si capul de scriere
dar imprimata e buna
dar un cap sau cartusele costa cam cât ar costa 1/3 din imprimanta
incerca sa o folosesti fa o priba
daca nu merge cumpara 200 grame alcool izopropilic adica dai si tu 7 lei
si pui intr-o camă mai largă si pui acolo cartușul in acel alcool in cana respectivă
ii pui capac si o pui pe mașina de spălat și o lași acolo 4 spălări
apoi a doua zi iei cartusul il stergi cu hartie moale igienica si gata e posibil sa mearga perfect.
Ti-am spus pe masina de spalat ca sa ii creeze niste vibratii care sa curete canalele cartusului
Sau altă chestie mult mai interesanta daca as fi eu in locul tau cum as face eu nu recomand altuia eu iti spun cum as face eu daca as avea acesta problemă
aș căuta o cutie ermtica gen termos sau sticla dinaia de beau biciclistii apa care arata ca un biberon
as baga capul de scriere in acel biberon sau cartusul daca este dintr-o bucata cu capul de scriere si are cerneala intarita pe el
si as turna cei 200 mililitri de alcool izopropilic peste cartus.
as inchide sticla ermetic si as da si cu banda isolier sa stiu sigur ca nu se desfileteaza
apoi as baga niste haine la care nu tin prea tare in masina sa se spele.
si as da drumu la o spalare de 50 minute
asta ar face sa se tot rostogoleasca acel cartus in sticla timp de 50 minute
apoi l-as sterge cu tampoane de vata
si l-as incerca la imprimanta
sansele sunt foarte mari sa se fi desfundat canalele prin care trebuia sa curga cerneala si sa incepa sa functioneze
La unele imprimante duzele acelea care formează asa zisul cap de scriere sunt dintr-o bucată cu cartușul și se aruncă la gunoi de fiecare dată când se aruncă șî cartușul.
la alte imprimante acel cap care controlează cerneala face parte din organele imprimatei asa ca nu se poate lua de acolo. depinde de la model la model.
Oricum eu recomand o imprimanta TOTAL LASER
Adica cu cartușe cu culori PRAF uscat nu lichid cum este la imprimanta inkjet
Alexandrumrz întreabă: