| KidNeboon a întrebat:

Am o problema : Cineva mi-a spart parola de la Yahoo! Messenger. Ce sa fac? Va rog ajutati-ma! sad sad

12 răspunsuri:
| florindan a răspuns:

Pai schimba parola.

| Krosa a răspuns:

Este simplu cand ti-ai facut mess la ultima parte ti-a pus intrebarii tu ai raspuns dar sa trecem deschizi messul jos jos scrie Forgot your password apesi acolo si te intreaba intrebarile (ti-am explicat mai sus) Funda?

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Ori schimbi parola ori fa-ti altul

| KidNeboon explică (pentru florindan):

Am incercat, dar mi-au cerut sa raspund la intrebarile alea, dar problema e ca nu stiu raspunusul la una! :-s puppy dog eyes sad. e posibil ca acel "cineva" sa imi schimbe raspunsul?

| spy2o a răspuns (pentru KidNeboon):

Se prea poate, daca e destul de inteligent va schimba "primary adress"(daca uiti parola iti trimite mail pe alta adresa ca sa resetezi parola) si intrebarile tale! o alta metoda ar fi sa dai click pe forgot password si in loc de intrebari bagi adresa la care trebuia sa iti trimita mail pentru resetarea parolei.
http://help.yahoo.com/......?/kb/index

| madalinbb19 a răspuns:

Dai la am pierdut parola pe yahoo

| KidNeboon explică (pentru madalinbb19):

Nu pot..Si parola de la Yahoo! Mail a fost schimbata! sad Concluzia : sunt pierduta, nu? laughing

| madalinbb19 a răspuns:

Atunci ii groasa treaba

| KidNeboon explică (pentru madalinbb19):

EU chiar imi dorec sa-mi recuperez parola si id-ul, dar nu stiu cum! puppy dog eyes

| madalinbb19 a răspuns:

Se pare ca nu se va mai putea, fa-ti altul

| madalinbb19 a răspuns:

Si nu te mai plange atata mie nu-mi merge deloc yahoo messenger, nu stiu ce are

| iubescbulldogii a răspuns:

Salut. Din pacate daca parola a fost si schimbata singurul lucru pe care poti sa-l faci este sa iti aci alt cont de yahoo messenger.