anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey TPU!

Am si eu o problema cu PC-ul...de cateva zile merge cam greu, stau ce stau si incepe sa mearga greu, intra greu pe browser, in jocuri, merge cu lag.

Iar in task manager procesorul / ramii nu sunt nici macar peste 50%...

Ar putea fi HDD-ul sau oi avea eu virusi? :S

Este cam vechi si ma gandesc ca i-o fi sosit vremea laughing))

Voi ce credeti?

Specs :
Intel E8400
4GB Ram ddr3
Asrock g41m-vs3
Samsung HD161GJ
Windows 7 x64
Sursa : LC-8400BTX
Radeon R7 240

6 răspunsuri:
| Florin_Denisov_1978 a răspuns:

Virusi 100%, bagă un antivirus bun și un antimalwere

| Chihaialexs a răspuns:

La un momendat un pc vechi chiar daca dai reset si cureti tot incepe sa mearga din ce in ce mai greu si trebuie schimbat cu unul nou.Si daca te intrebi de ce un pc functioneaza cu un mecanism ca al corpului uman dupa ceva timp organele se invechest si nu mai suparta lucrurile noi el fiind obisnuit cu cele vechi asa ca pc-ul va muri (nu ca un om) si va trebui schimbat cu altul care sa reziste programelor noi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Scanezi si repari cu programul de mai jos:

http://inbuzunar.net/2016/09/28/advanced-systemcare-9-4/

Iata link-ul de descarcare a programului:
http://www.iobit.com/en/advancedsystemcarefree.php

Daca rezolvi problema si vrei sa activezi programul, scrie-mi in mesaj privat si te ajut.

| BlaDe12345 a răspuns (pentru Chihaialexs):

Procesorul este luat de anul trecut, placa de baza are 2 ani, placa video este de anul asta.
Doar sursa si HDD-ul sunt cele mai vechi.

Bula
| Bula a răspuns:

Cauzele din care se incetineste PC-ul pot fi:
- virusi / malware in sistem (procesorul este incarcat suspect de mult si cand nu ruleaza alt program)
- spatiu insuficient pe Hard Disk, in special pe partitia C: (pentru w7 trebuie sa fie minim 25-30% liber, dar minim 20Gb
- partitia C: prea "imprastiata" - trebuie defragmentat

In cazul tau nu se pune problema de provesor sau memorie RAM, dar nu ar strica o scanare a hard disc-ului pentru eventuale bad-uri (Check Disk - C:, dar si celalalte partitii)

| K0sti a răspuns (pentru BlaDe12345):

HDD sau virusi...le iei prin eliminare!