| ScorpyutZa a întrebat:

Hey, TPU happy Am si eu o problema. De 2 zile pc`ul meu nu imi mai citeste stick`ul, cablul de date, bluetooth`ul. Nu inteleg ce poate avea. Am reinstalat si windowsul si degeaba. Nu imi apare nici macar in Disk management cu celelalte partitii.
Imi poate da cineva un raspuns, o parere? Multumesc! happy

5 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Banuiesc ca nu din cauza asta ai reinstalat windows-ul! ca nu are nici o legatura cu ce nu-ti merge tie! De ex :un CD\DVD daca il bagi in el ...il vede calcul tau?
pana imi raspunzi fa asta : dai click dreapta pe my computer>>Manage>>Device Manager>>Universal Serial Bus controllers>>iar aici USB Mass Storage Device daca este pe rosu' adica este off, pune-l pe on!
Sau bagi stick in calculator.
APoi dai click drepta pe my computer > manage. Te duci in stinga la Disk Management si vezi daca a aparut stickul in lista respectiva (te orientezi dupa marime afiseaza ceva gen 3. 9 Gb). Dai click dreapta pe el si dai pe Change drive letter, apoi pe Add.
Cam asa cum arata in poza: http://www.recipester.org/......_7-002.jpg
Sper ca te-am putut ajuta! succes in continuare! Daca mai ai nelamuriri intreaba! (pentru baiatul sau fata care a raspuns primul\a la intrebare... daca era hardul praf nu puteai sa ti windows pe el asa ca stai linistita)

neluL
| neluL a răspuns:

Atunci spune-mi... dupa ce ai reinstalat windows pc-ul tau ti-a cerut sa instalezi\formatezi memory-stick? Fa-mi si mie un print screen cu my computer-ul tau cu memory stik-ul bagat in el! Nu stiu ca marca este dar ai putea sa te duci pe site-ul producatorului si sa cauti in FAQ la ei sa vezi ce ai de facut!

| ScorpyutZa explică:

Multumesc pentru raspuns, dar am mai incercat aceste metode happy
USB Mass Storage Device este pe on. Cand bag stick`ul nu`mi apare nimic in Disk management. Insa, cd`urile mi le citeste.

| ScorpyutZa explică:

Problema nu este legata neaparat de memory-stick ci de porturile usb.Practic, nu citeste nici stick, nici cablu de date, nici bluetooth`ul. De obicei, cand reinstalam windowsul, doar bagam stick`ul/cablul de date/bluetooth`ul (nu conta ce anume) si imi aparea in My Computer la Devices with Removable Storage langa CD Drive ( E: ) si o fereastra cu functiile "open", "play.", "view".
Dintr`o data porturile usb nu mai citesc nimic. straight face In Disk Management nici urma de vreun usb.
Si mai simplu spus, cand introduc vreun usb, nu se intampla ABSOLUT nimic.

| ScorpyutZa explică:

Am incercat si metodele de aici: http://laptopulmeu.net/2010/stickul-usb-nu-merge-ce-fac/, dar degeaba.