anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As dori sa achizitionez o consola de jocuri (am psp si am avut si ps2{o perioada scurta de timp}) si as vrea sa stiu daca se mai merita un XBOX360 sau un PS3 adica cat tipm se vor mai face jocuri pentru ele (de exemplu sunt mare fan FIFA sau NFS iar noile jocuri aparute nfs rivals si fifa 14 nu cred ca le mai pot juca pe PC {fifa s'ar putea sa mearga pe lowcrying} sau sa stranga bani pentru XBOX1(one) respectiv ps4? (si ar mai intra in dicutie si psvita dar nu stiu daca isi merita bani) si merita noile console deoarece sunt primul mode(cum ar veni fat) si de obicei fat'urile c'am au probleme.CE sa fac? funda (daca se mai merita ps3/xbox360 care din ele (la fel si cu ps4. xbox.one)

Răspuns Câştigător
| Gabi05 a răspuns:

Nu prea se mai merita sa iei ps3 respectiv xbox360, ele fiind vechi deja.Adica au 4-5 ani vechime.
Ps4 bate xbos one.
Ps4 se merita dar la ce pret are.Mai bine faci upgrade la pc.
Daca vrei sa faci upgrade spune-mi si te ajut. Daca nu vrei, atunci alege ps4 fiind proaspata si puternica

11 răspunsuri:
| shippuden a răspuns:

Eu as zice decat sa dai bani pe un amarat de ps3 sau xbox 360 sa-ti imbunatatesti mai bine calculatorul intreaba pe cineva care stie bine sa umble la pc si ia-ti o placa video mai buna, un procesor mai bun si ceva rami in plus si cu 5-6 milioane iti faci un super calculator si-ti vor merge toate jocurile big grin

| RăzvannRăzviii a răspuns:

Du-te pe PS. Acum, Sony a garantat ca toate jocurile care apar pe PS4 vor aparea si pe PS3 pana in 2015, nu stiu de Microsoft. PSVita nu este o investitie buna, stai calm, nu e cine stie ce de capul ei. Xbox one pierde detasat in fata PS4(pret, performanta). Depinde de bugetul tau, PS4 e la precomanda 1800 de lei, daca nu ai atatia bani du-te spre un PS3, il modezi, si te joci tot ce a aparut din 2007 pana in prezent(crede-ma, ai ce sa te joci pe el), la fel si la xbox 360.

| sltlp a răspuns:

Cum vrei. Na, ps2 si-a terminat acum ciclul de viata. Tocmai s-au lansat ultimele jocuri pe el. Si ultimele jocuri au fost culmea fifa14 si pes 2014. Deci la fifa rezista fara probleme ani de zile.
Daca vrei o consola pentru 3 ani sa zicem, merge ps3. Deoarece dupa cam 3 ani o sa scada numarul de jocuri, si toti o sa se axeze pe ps4 si xbox one. Tinand cont ca ps4 o sa fie 1800 lei, xbox one aprixmativ 2200, iar ps3 e 600 lei acum, procedezi si tu cum crezi.
Daca aplciam regula de la ps2, o sa reziste mai bine ps3. la primul xbox au incetat imediat jocurile.
La xbox 360 ai avantajul ca o modezi, la ps3 (600 lei) nu se poate moda, si cand o sa apara o sa fie 500-550 lei, deci nu e rentabil.
Si acum, ce sa alegi si ce nu... pai cum crezi. Ps3 mai rezista. Poate in 3 ani mai scad si preturile la console(la ps4 si xbox one). Daca vrei sa cumperi acum, ai cam asa: 3*ps3 sau 1*ps4.

| marioS10maryus a răspuns:

Daca as alege PS4 (xbox one este inferior ps4'u lui) nu as gresi deoare ce este un phat(fat) primul model care de obicei (ps3.ps2.psp sau chiar xbox360) au avut ceva erori...ce spuneti?

| Gabi05 a răspuns (pentru marioS10maryus):

Alege ps4 daca vrei sa joci si in viitor.
Nu ca ps3 nu ar fi bun, dar de ce sa iei o consola care va mai rula 2-3 ani maxim cand poti lua una care ruleaza 5-6 ani.

| marioS10maryus a răspuns (pentru Gabi05):

Mersi mult! m'ai facut sa evit o greseala dar am o singura nelamurire va avea multe defecte caa este varianta PHAT (fat )?(primul model.) si XboXone iese din discutie? nu?

Nu cred ca va avea defecte.Nici nu a aparut ps4 in stoc.Doar la precomanda.

In stoc apare dabea pe 16 decembrie.

Xbox iese din discutie pentru ca are hardware mai vechi.

Eu am un tv HDready ai putea sa imi recomanzi un tv care sa se vada bine cu diagonala in jur de 80-81

Desigur,iti recomand aceste doua modele full hd.

...desigilat/

sau

...u-full-hd/

Daca vrei sa afli de ce e desigilat acel Philips poti suna la pcgarage.
Daca poti spune un buget ar fi excelent

Pai nu pot spune chair ca bugetul nu conteaza dar as vrea sa stiu un tv forate bun de cam 80.81 cm diagonala.(nu as vrea sa ma zgarcesc si sa cumpar ceva mai slab pentru 50 lei sa zicem deci...)un tv care sa se vada bine pe noile console (app nu stiu cum as pute sa iti multumesc; d)

Atunci acel LG este foarte bun in categoria lui de pret.
Ar fi variante mai bune dar sunt de la 2000lei in sus