| MoMoScumpik a întrebat:

Hey TPU.Cum pot copia muzica pe un cd? Imi puteti zice pasii? Aaaa si da, as vrea sa pun cd-ul la casetofonul masinii.

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Casetofonul nu functioneaza cu CD-uri ci cu casete audio, CD-ul il folosesti la CD-player

| Geo17 a răspuns (pentru anonim_4396):

HAHAHAHAHAH ce tare... ahahhaa, bv...rolling on the floor)))))

| MoMoScumpik explică (pentru anonim_4396):

Nu la casetofon scuze, la cd-playerul masinii.si imi poti zice pasii pentru a copia muzica pe el?

| sergiubest97 a răspuns:

Este usor. Trebuie sa ai un program-Nero Express sau Nero Burning -rom. INtroduci CD-ul in calculator. Intri in program si dupa aia alegi acolo CD. Dupa care ajungi la un pas in care trebuie sa alegi ADD FILE. Dupa aceea alegi orice piesa vrei. Dupa ce ai ales dai next si dupa aceea Burn. Daca nu te descurci uite ID meu: ser_m97

| Mădă0611 a răspuns:

Burn Aware e free si mai simplu decat "celebrul" Nero, care vine cu multe alte chestii inutile. Uite un link pentru download si arata cum se foloseste :)
http://www.burnaware.com/burnaware_free.html la sfarsit dai click pe bulina aia rosie. Alegi audio cd sau mp3 disc, in functie de "casetofon" :P

| MoMoScumpik explică (pentru Mădă0611):

Pai am apasat pe bulina rosie, si se incarca pana la 100%. dupa ce fac? astept?

| Mădă0611 a răspuns (pentru MoMoScumpik):

Probabil ai asteptat si ai vazut ca dupa ce isi termina programul ala treaba, scoate singur CD-ul din PC. tongue Nu a fost asa?