Este un site unde ti se vor pune diverse intrebari, atat de la persoane care isi spun numele, cat si de la anonimi.
Du-te la autenficare si fa-ti acolo cont si te loghezi de pe facebook twiter Funda?
E foarte simplu, iti faci un cont normal cu user si parola, sau te poti loga prin facebook sau twiter! pe acel site poti pune intrebari anonime sau cu numele tau. si primesti si tu intrebari la care le raspunzi daca vrei! cu cat faci mai multe raspunsuri si acumulezi aprecieri intri in top! intrebarile le primesti facanduti cunoscut contul distribuinduti contul pe facebook si twiter sau alte retele! funda pls? ^_^ succes
Deci, Ask.fm este un site in care cineva iti pune intrebari cu anonim sau cu nume. Cineva iti pune intrebari cu anonim pentru ca ii este rusine sa ti le puna cu nume sau din alt motiv.
Daca vrei iti fac eu cont pe Ask, da-mi id-ul tau si mai vorbim :*
Ca sa ai mai multe aprecieri poti pune ask-ul tau pe facebook! Ca sa faci asta, copiezi link-ul de la ask-ul tau si il pui la STAREA de pe facebook!
Sper ca te-am ajutat !
Pai în primi-l rand intri pe Google scrii Ask.fem, da-i Enter și apeși pe prima descriere, după iți apare în stânga un dreptunghi în care scrie "Înregistrare", da-i click si trebuie sa completezi. După ce ați completat trebuie sa apeși pe "înregistrare".
Intri în el și iți apare în stânga sus o "inimioara", Semnu întrebări "?" și o săgeata.
Http://ask.fm/VaLoRoSsS, contul meu de ask.fm, dati-mi si mie cateva like :)