| eduard10 a întrebat:

mi.a resetat telul si trebuie sa-mi bag parola de wi-fi dar nu o mai stiu; ma puteti ajuta stiu ca prima data cand am bagat codul de wi-fi pe tel am intrat undeva la panoul de control-conectivitatae si nu mai stiu,

8 răspunsuri:
| eduard10 explică:

Ma scuzati am uitata sa precizez la laptop

| DeyCj a răspuns:

Panoul de control/conectivitate nu are legătură cu Wireless-ul ce vine de la rooter.Pentru asta trebuie să intrii în meniul rooter-ului folosind laptop-ul, un cablu ethernet și adresa IP a acestuia, și de la wifi/security(ceva de genu ar trebui să fie) acolo este salvată parola.
Dacă nici adresa IP a rooter-ului nu o mai știi atunci resetează rooter-ul.Prin această metodă rooter-ul va revenii la setările de fabrică, deci o să te poți conecta la internet pe Wifi că nu va mai fi parolat; la fel și toți cei ce sunt în raza rooter-ului, luându-ți din viteza de internet(ăsta e unu din motivele pentru care se parolează rețelel Wifi)
Succes

| darrio2007 a răspuns:

Daca ai router vezi pe dosul lui.Ai acolo scrisa parola.Nu iti apare in Control Panel asa ceva.

| eduard10 explică (pentru darrio2007):

Nu este scris pe dosul routerului

| Iwao a răspuns:

Parola se afla pe spatele routerului, mai exact sub el.
Setari, vezi aici:http://www.orange.ro/......n/iq/54902

| Iwao a răspuns (pentru eduard10):

Scrie,sub SSID... WLAN Key

| darrio2007 a răspuns (pentru eduard10):

Imposibil.Uita-te mai bine.Are in fata lui un lacat desenat.

| eduard10 explică:

Http://www.youtube.com/watch?v=a7_G2RWZPAU... nu stiti nimic, asta cautam, multumesc oricum