Shootere: (strategice) Battlefield 3, 4, Bad Company 2, Sniper Elite 2 si 3, Wolfenstein: New Order, Arma 3.
(fast shooter) Seria Call of Duty(nu le mai insir), Warface, TitanFall.
Actiune/Aventura: Watch Dogs, Tomb Raider, Assasin Creed (nu le mai insir)
Eu prefer shooterele dupa cum se vede. Daca iti plac jocurile gen metin2, incearca The Witcher 2, daca iti place apare in curand si 3, diferenta e ca seria The Witcher e axata pe story, adica e singleplayer.
Daca t eplictisesti, lasa jocurile si invata ceva util, gen sa folosesti programe gen 3ds max sau maya.
! Taci, el a intrebat de jocuri!
Nu a zis sati exprimi parerea de ce crezi tu> -_-
Raspunsul tau e de ***! Imi pare rau ca ma exprim urat dar mai taci!
Daca te plictisesti icearca ce ti-a spus colegul sltlp,sau mai incearca sa iesi pe afara,sa vezi cum e lumea asta. daca stai prea mult in casa ajungi sa te miri ca n-ai prieteni, si te "inchizi" in tine
@GhostRiderWar aici nu cred ca e balamuc, omul a dat un sfat pentru ca are dreptul, asta nu inseamna ca tu trebuie sa sari pana-n tavan, te rog abtine-te, daca ai decat jocuri in cap nu inseamna ca toti suntem la fel
Uite o lista:
Gen Minecraft:
1.Castle Miner!
2. Exploration (pe telefon)
3. Terraria (e 2D dar e smecher)
Shootere: 1.GTA
2.Saints Row
3.Arma III
4.Counter Strike GO
5.Hitman
6.Assasin Creed
gen DayZ
1. 7Days to die
2.Altis life
Jocuri Horror (Stiu ca nu ai cerut dar iti recomand)
1. Outlast
2.Amnesia
3.Five nights at Freddy's
4.Nosferatu
5.Among the sleep
Acesta este lista mea! Sper sa iti placa toate jocurile! Dar iti recomand sa il asculti pe Sltlp!
Pai Zwenky, Micro Volts, MiceForce, Girl Mice, Ice Mice, Club Penguin, Sherwood Dungeon, Club Marian.