Nu e un laptop de gaming. Posibil sa iti mearga si ceva jocuri mai vechi, dar fara pretentii la setari. In schimb poti folosi laptopul pentru office, muzica, browsing, filme! Succes!
Da e destul de bun dar daca vrei laptop pentru gaming uite aicihttp://www.alienware.com/
Este bun... dar nu baga jocuri dupa 2010. pentru a nu-ti face probleme sper ca te-am ajutat
Man acum am observat imi duce gta 4 fara nicio problema setarile la maximum la grafica o sa mai bag 4 gb ram in el ori cum mersi pentru raspuns
LOL.Laptopurile nu sunt gaming? Ai vazut laptopurile cu i3, i5, i7 alea nu sunt gaming? Pana si eu am in Pentium Dual Core B940 2.0 ATI Radeon HD6470 500GB 4GB si se misca jocurile astea noi brici si pe Windows 7 x64.
mda cam asa am si eu ca al tau o sa mai bag 4 gb ram in el
Testam laptop-uri in fiecare zi! Nativ, laptopul respectiv nu este construit pentru gaming. Laptop-urile de jocuri au procesor puternic, de ultima generatie, placa video dedicata, la fel puternica, in general carcasa din materiale solide, sunt mai grele pentru ca integreaza un sistem de racire mai bun etc. Un astfel de laptop incepe de la 4000 de lei in prezent. Am spus ca poate rula si jocuri, dar fara pretentii la setari. Tocmai pentru ca nu e un laptop dedicat gaming-ului.
Ali_1398 întreabă:
Mineaalin2025 întreabă: